Mit csinálhatnék tesótokkal ha ő egy szemét egoista paraszt lenne?
Hát kábé ismerem a szitudad. Borzasztó gyerekkorom volt. Bántottak otthon és a suliban is. Otthon a szüleim, és a testvéreim. A nagyobbik az nem annyira, de a kisebb!, az öcsém, állandóan egrecéroztatott. Sajnos nem tudtam mit tenni vele, próbáltam mindig visszacsapni, de az volt a baj, hogy mindig elérte a célját: Felhúzott, megrígatott.
Én azt tanácsolom, próbáld meg nem kimutatni a nem tetszésedet, azt, hogy felhúzott. Nézz át rajta, nézd levegőnek, ez a legidegesítőbb, amit tudsz tenni. Én sajna későn jöttem rá erre, de csak ezzel tudtam visszavágni. Marhára idegesítette, ha nem tudott felhúzni. Ne is szólj hozzá, ha kér valamit, hozzád szól, egyszerűen ne vedd észre! Sok sikert!
szeressük egymást gyerekek!
19éves fiú vagyok. Testvérem 3,5évvel fiatalabb.
Ő is fiú. Régebben nagyon sokat vertük, piszkáltuk egymást.
(ceruzát döfött a combomba, betörte az orromat, bezárta magára a WC ajtót én berúgtam, bukósisakkal vertük egymást, késsel egymásnak, baseball ütővel... volt minden)
Szerintem kinőttük. Szeretjük egymást, segítünk egymásnak. Megdícsérjük a másikat, ha valami egészen jót csinál. Teljesen jók vagyunk. Persze meg van még mindig ez a tesvéresdi, de már laza a helyzet.
Kinőttük. ennyi.
Szüleiddel nem tudsz mit kezdeni. Bár ha egyszer odamész hozzájuk, és elmondod h te ezt nem bírod, h a testvéred ilyen meg olyan, megh ők mindig őt védik (ha ez így van), esetleg (ha őszinte vagy), megkönnyezik a szemed, h úgy érzed nem szeretnek (ha így van).
be happy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!