Ti elpakolnátok utána?
Nem lakom otthon, de amikor hazautazom szeretek segíteni a szüleimnek. Viszont van egy lusta tesóm, aki náluk lakik még, és semmit nem pakol el maga után, ha eszik akkor is kint hagy mindent.
Többször szóltam már neki, de nem érdekli. Szüleim is panaszkodnak rá, hogy nem tudnak rá hatni már. Mostanában, ha hazautazom látom mekkora rumlit hagy, meg koszt, de egyszerűen felidegesít a tény, hogy nekem kellene még ezt is megcsinálni, miközben ő mosolyogva járkál, mint egy úr.
Akinek hasonló van az hogyan kezeli?
25/F
Úristen, köszönöm a sok választ!
Nagyon jók!
Vannak köztük, amiket már kipróbáltam. Vitatkoztam is vele, a szobába pakolás is megvolt.
A sokkterápiát kipróbálom.
Csak az a baj, hogy a szüleim mindig nekem szólnak be, hogy jobb a békesség, meg hasonlók. Most tényleg.
# 5 Á, őt a pénz nem érdekli, mert tömik pénzzel, ruhával. Mindig eljátssza a jaj kilyukadt a cipőm, azaz kivágja késsel a cipő talpát cuccot, stb.
Nem ismer olyat, hogy valami pénzbe kerül.
Nagyon félelmetes.
Van egy húgom, a külsejére nagyon igényes, órákat tölt a fürdőben, festi a körmét, vasalja a haját, mindent megtesz annak érdekében, hogy jól nézzen ki.
Amikor mindannyian itthon laktunk, akkor sem volt tisztaságmániás, koszos tányérok az ágyában, ruhák ledobálva a földre, utána a hiszti, hogy miért nem mostuk ki (csak azért, mert mindenki kidobta a szennyesbe, reggel elindult a mosógép, ő délig aludt, ha valaki be mert menni a szobájába értük, akkor órákig ment a hiszti). Csokis papírok szintén ágyban, ágy alatt, paplan lerúgva a földre, egyszer összetakarítottam nála, akkor láttam, hogy hangyák mászkálnak az ágyában, gusztustalan volt. Egyik akkori barátnője is azért veszett össze vele, mert náluk aludt sokszor, a család napokig takarított utána, akkor a szülei közölték, hogy ennyi volt. De egyébként nagyon igényes, ő nem mosogat, de amikor elővesz egy tányért, akkor nézegeti, maradt-e rajta valami, ha igen, akkor jön a duma, hogy nem tudunk mosogatni, stb...
Mi speciel nem tudunk vele mit kezdeni, így az ünnepek alkalmával volt itthon, én is, ugyanaz a rumli, amit kamaszkorában csinált, semmit sem változott (egyébként meg jajgat, hogy ő mennyit takarít a pasijánál, tisztaságmániás, stb... Én nem vagyok az, de még ha haza is jövök pár napra, akkor is rendet rakok magam után, elmosogatok, mert szeretem, ha nincs rumli. Egy tisztaságmániás ember másnál is rendet hagy maga után). Egyszer próbáltuk meg azt, hogy az ő piszkos tányérjait nem mosogattuk el, visszavittük a szobájába, akkor kitört a III. világháború. Mert nem ér rá, szárad a körömlakk. Mennie kell randira. Fodrászhoz. Ruhát venni az esti bulira. Találkozója van. Szóval, aki lusta takarítani, az nem fog megváltozni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!