Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A férjem nem akar...

Mit tegyek? A férjem nem akar elköltözni a szüleitől, én meg nem bírok velük élni.

Figyelt kérdés
Egy telken van a házunk. Nem rossz emberek, csak körömszakadtáig ragaszkodnak a fiukhoz, nem bírják, ha 2 napig nem látják, ha nem tudják, hogy mikor, hova és miért megyünk, stb. Én ezt nem bírom, a lakásból se szívesen mozdulok ki miattuk. A férjem nem akarja, hogy megharagudjanak a költözés miatt, meg azt mondja, tulajdonképpen jó ez neki így, szeret a szüleivel lakni.
2010. máj. 3. 16:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
17:29 Nem értem. Miért ne lehetne elköltözni? Tiltja valami? Vennénk házat minimális hitellel (amire csak azért lenne szükség, mertc családi házat akarunk.).
2010. máj. 3. 17:46
 12/20 anonim ***** válasza:
19%
17:29 lehet, hogy anyósod írta.
2010. máj. 3. 17:55
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
oldjátok meg mert ez felőrli a a legszebb szerelmet is, én anyámat választottam meg a családot....anutám a mindenem
2010. máj. 3. 18:22
 14/20 A kérdező kommentje:

"miért adná el, nem is az övé"

De, a miénk. Bár nem nagyon értem a mondatot így írásjelek nélkül..

2010. máj. 3. 20:35
 15/20 A kérdező kommentje:

"én anyámat választottam "

Ez komoly? Kidobtad a párodat anyád miatt??

2010. máj. 3. 20:36
 16/20 A kérdező kommentje:
Bocs, nem írásjelek nélkül, csak ez egy iszonyat körmondat..
2010. máj. 3. 20:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Én értem,hogy valaki szereti az anyját, de nem hiszem,hogy ugyanaz a társad és az anyád.

Tehát anyukád mindig az első nő lesz az életedben, de egy nő aki szeret és te is szereted ő lesz a mindened és neki is te az más tészta. Az anyósok/anyák ott rontják el,hogy választára kényszerítik a gyereket, de a fiú is hibás, mert hiába szereti az anyját attól még a társa a mindennapos támasza mostmár. A család nem fordul el tőled elvileg ha szeretnek..akkor meg miért ne próbálj meg a saját lábadon boldog lenni. Az én párom illetve exem ebbe bukott bele sajnos...:(

2010. máj. 3. 22:17
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az érintett, de teljesen igazad van. A ti kapcsolatotok emiatt ment tönkre? Nem tudtad elviselni ezt?
2010. máj. 3. 22:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért írtam, hogy nem adhatjátok el, mert azt hittem, hogy az a szülőké, és bele fognak szólni, de ha a tiétek, akkor megkönnyíti a dolgotokat.
2010. máj. 4. 06:34
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem akarjuk eladni (pedig jó lenne egy kis pénz), mert nem akarunk a szülők nyakára szabadítani idegeneket. Van még némi tőkénk, abból vennénk a házat. Azt hiszem, életünk legrosszabb üzlete volt ez a vétel..
2010. máj. 4. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!