Mit tegyek? A férjem nem akar elköltözni a szüleitől, én meg nem bírok velük élni.
Figyelt kérdés
Egy telken van a házunk. Nem rossz emberek, csak körömszakadtáig ragaszkodnak a fiukhoz, nem bírják, ha 2 napig nem látják, ha nem tudják, hogy mikor, hova és miért megyünk, stb. Én ezt nem bírom, a lakásból se szívesen mozdulok ki miattuk. A férjem nem akarja, hogy megharagudjanak a költözés miatt, meg azt mondja, tulajdonképpen jó ez neki így, szeret a szüleivel lakni.2010. máj. 3. 16:50
1/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy az ilyen anyuci/apuci pici fia effektus máshol is vissza üt majd.
Választásra kell kényszeríteni, mert később más területen is lehetnek gondok.
2/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, ez off, de érdekel: hol üt még vissza? Amúgy igaz, h változtatni kell, teljesen igazad van, minél tovább így marad, annál rosszabb lesz.
2010. máj. 3. 17:07
3/20 anonim válasza:
Amikor jön az unoka például...ott fog visszaütni.
4/20 anonim válasza:
De utálom az ilyen anyuci pici fia pasikat...Álljon már meg a saját lábán, egyedül az életben!
5/20 anonim válasza:
Ha hiába beszélsz neki, és nem megy máshogy, akkor költözz el, ha van egy kis esze és igazán szeret, akkor utánad megy. Az együtt lakás minden baj forrása, akármilyen jóindulatú valaki. Ha nem bírod, és csak tűrsz, és nyelsz, arra rá fog menni a házasság is. Normális szülő meg szerintem nem sértődik meg azon, hogy a felnőtt gyereke elköltözik, mert ez a normális.
6/20 A kérdező kommentje:
Áhh.. ismerem őt. Előadná a hattyú halálát, ha elköltöznénk, és ezzel a hisztivel zsarolná a fiát, aki vevő erre sajnos. Mit lehet ez ellen tenni? Tudom, h mi lenne a normális..
2010. máj. 3. 17:17
7/20 anonim válasza:
Hozzád ragaszkodik, vagy az anyjához. Lehet választani.
8/20 anonim válasza:
Mégis hogy gondoljátok, hogy egy szülőkkel közös telken lévő házból csak úgy ukk-mukk-fukk el lehet/szabad költözni. Mintha azonnal el lehetne adni, vagy venni lehetne helyette másikat! Nem olyan világot élünk. Nagyjából azért sejthetted, kikkel /anyós/ vűállalsz közösséget. Ehhez neked kell aklamazkodnod, bármilyen nehéz is. Törekedj arra, hogy a férjed és közted ne témadjon rés, az anyósékkal pedig próbálj kompromisszumot kötni.
9/20 anonim válasza:
Hát sajnos vannak ilyen patt helyzetek. Nálunk is kábé ez lenne. Mi kiköltöztünk külföldre és az első évben minden nap órákat kellett drága anyossal beszélni. Ma már eljutottunk oda, hogy elég, ha hétvégente egy nap felhívjuk, na persze akkor is 4-5 óra hosszát kell vele beszélgetni. Nem az, mert szeretem anyóst, de nem tudunk mi se kimozdulni, mert szombaton délelőtt dolgozik még a párom, délután meg anyucival kell beszélni. Vasárnap meg max a piacra jutunk el. Én is attól félek, hogy ha megjön az unoka, és itthon maradok vele, akkor majd minden nap beszélgetni akar, meg látni a pici unokáját. Ezt egy bizonyos fokig meg is értem, de nem tudok miatta haladni a dolgomban, és azért szeretnénk mi is családi életet élni majd. 3 hónap múlva jön a baba. Átérzem a helyzetedet, elég nehéz lerázni anyucit. Nem akarod megsérteni, tudom. Azért én szoktam célozgatni rá, ha már nagyon betelt a pohár.
10/20 anonim válasza:
Hát én úgy gondoltam, hogy csak úgy el lehet költözni, hogy más meg oda sem költözik, és senki nem kényszeríti, hogy ott maradjon, és miért adná el, nem is az övé! Vannak más megoldások is, és a külön élés lemondásokkal jár, lehet, hogy albérletet, vagy hitelt kell fizetni, ez az ára annak, hogy nem kell alkalmazkodni, mindenki döntse el, hogy neki mi a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!