A Karácsony nálatok is csak a veszekedésről, feszültségekről, idegességről szól?
Nalunk a ceges bulitol, baxodik fel az agyam.
Beisznak, nem kiabal, nem kotekedik, de egy undor.
A masik nyugos a harmadik teli vilagfajdalommal,mert hogy semmi se megy ugy mint 20 eve,.....
Csinalja, a disznoolat,masnap takaithatok, es cskmo penzembe kerult a kaja, pia.
Teljesen szetbaxott. Most meg itt dogledezek egy uloideggyulladassal vagy menku tudja mivel.
Holnap holnaputan meg vendegeim lennenek?
Csaladban hal Istennek nincs cirkusz.
Szendi Gabortol olvastam a karacsonyologia (?talalo nev. Mi?) Nevu "betegsegrol"
Jo kis iras.
Mióta a világon vagyok, az életem első 8-10 évét leszámítva, mindig voltak cirkuszok. Ahogy nőttem felfelé, kiborult valakinek egy pohár az asztalon, vagy az emberek többet ittak és elengedték magukat(van akivel több év után így év végén látják újra egymást) aztán megy az egymás túlkiabálása, -Ne igyál többet, -Milyen többet, még alig ittunk. stb
Ma is elkerülhetetlen volt, itthon is apró dolgokból trágárkodunk, de ez is azért mert egymást idegesítjük, siess a fürdéssel, nem érünk oda, már mindenki ott lesz ....
Persze estére már lecsillapodnak a kedélyek, sokunkat elnyom a pár pohárka ital, tartalmas kaja aztán alvás.
24F
Izgi dolog az, ha végre egyszer együtt van a család egy teljes napot a megszokott otthoni környezetében.
Nálunk miután valaki hajlandó elmenni venni egy fát 24.-én és aztán bele is hajlandó eszkalálni a tartójába amúgy nincs ramazuri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!