Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok haza menni az...

Nem akarok haza menni az ünnepekre a koliból, a szüleim pedig ki vannak emiatt akadva. Miért nem értik meg, hogy utálom az egész karácsonyt úgy ahogy van, és nekem ez csak egy ugyanolyan átlagos nap, mint a többi?

Figyelt kérdés
Ott van még 2 öcsém, elvannak ők. 20/f
2016. dec. 22. 22:11
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
81%
en egyszeruen nem mennek haza. 24 en este felhivnam oket egy rovid telefonra hogy kellemes unnepeket sajnos rengeteg a tanulnivalom igy alakult nem megyek haza. viszlat. ennyi. ne ragozd tul. a te eleted eld ugy ahogy neked jo.
2016. dec. 25. 07:30
 32/39 anonim ***** válasza:
78%

30 as nak

es 60 eves elmultam es sose karacsonyoztam az anyammal mert nem erdemli meg, es meg sose jutott eszembe hogy hianyoznank egymasnak. probald meg elhinni hogy ezek a "bezzeg masnak ez nincs meg az nincs", suket duma mert ami neked hianyzik az egy masiknak csak teher.

2016. dec. 25. 07:32
 33/39 anonim ***** válasza:
Vegul hogy dontottel? :)
2016. dec. 25. 12:49
 34/39 A kérdező kommentje:
Hazajöttem segíteni, meg jó képet vágni és jópofizni a rokonokkal, holnapig kibírom
2016. dec. 25. 15:42
 35/39 anonim ***** válasza:
25%

szegénykeee

az tudod, hogy a Krisnások ételosztásán a Blahán 1600-an voltak, sorszámot kaptak, 11-kor kezdődött és már reggeltől állt ott a sor?

2016. dec. 25. 15:45
 36/39 anonim ***** válasza:
88%

És kit érdekelnek az ételosztáson sorbanállók?

Etiópiában még ételosztás sincs, úgyhogy örüljenek inkább az ételosztók. Szíriában meg háború van, lebombáznak, lefejez az ISIS stb., ahhoz képest a magyarországi szegénység a kánaán.

Végül bárit lehet bárihez viszonyítani, minden relatív.

2016. dec. 25. 20:36
 37/39 anonim ***** válasza:
25%
36-oska, ki szólt hozzád? és kit érdekelsz?
2016. dec. 25. 21:17
 38/39 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos annyira demagóg és sötét volt a kommented, hogy nem álltam meg, hogy ne reagáljak rá. :)
2016. dec. 25. 21:24
 39/39 anonim ***** válasza:
55%
rogton megszakad a szivem a sorbanallokert csak elotte megesszuk meg a pulyka maradekjat, a huslevest meg a tobbi dolgot. ures hassal nehezen tudok szomoru lenni. tenyleg igaza van a hszolonak ki a francot erdekel? adjon nekik aki akar de ne probaljon ilyen ocska demagog dumaval hatni az emberekre. az egyik ember a napos oldalon all a masik az arnyekban. az elet ilyen mindenkinek mast dobott a gep.
2016. dec. 27. 04:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!