Normális, ha apám 17 évesen hazarángat?
Tegnap történt az eset. Apukám nem volt otthon délután, ezért anyuval beszéltem meg, hogy elmegyek buliba a párommal meg náhány baráttal. Jól elvoltunk, én éppen a barátommal táncoltam, amikor megjelent az apám és közölte, hogy most rögtön menjek haza. Én természetesen ellenkeztem, vitatkoztam, de apám addig nem hagyott békén amíg haza nem mentem.
Ma egész nap veszekedett velem, hogy mit képzelek magamról, hogy merek elmenni bulizni az ő engedélye nélkül. Miért csinálja ezt?
Én szerintem a 14 éves gyerekemet se szégyeníteném így meg a barátai előtt - meg nem mellesleg magamat se röhögtetném ki - , hogy odamegyek cirkuszolni.
Engem Anyukám 18 évesen rángatott haza - másnap ugyanoda mentem, sokra nem ment vele (bár erre olyan büszke nem vagyok, félreértés ne essék). Tényleg szar társaság volt, meg minden, de ez akkor sem volt egy helyes stratégia. OK akkor még nem volt mobil telefon - de Apukád megtehette volna, hogy felhív. De Anyukám legalább azért féltett, hogy rossz társaságba keveredtem - a te apukád meg szerintem láthatta, hogy jó helyen vagy, van, aki vigyáz Rád, - csak hatalmat akart demonstrálni.
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Nem a rossz társaság miatt volt ez az egész. Nem iszunk, nem dohányzunk, nem drogozunk.
De gáz...
Ne szólj hozzá 1 hétig, direkt. Jól leégetett.
ma 00:33
* javítok: tornatanárok*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!