Hány évesen szülnétek/ szültetek? Milyenek voltak akkor a körülmények?
Már megvoltak a jó körülmények (saját lakás vagy ház, stb) vagy a párotok vagy saját szüleitek segítettek pl ott laktatok náluk és neveltétek a babàt?
Szerintetek hány éves korban ideális szülni?
Mennyi ideje volt rendes munkátok?
Meg legyenek már a sajàt jó körülmények vagy elég később?
Mennyi ideje voltatok együtt az apjával? Mennyi az ideális?
Bocsànat a hülye kérdésekért csak nem tudom mit tegyek.
Köszönöm a normàlis válaszokat!
Diploma és pár év munka után meg egy stabil kapcsolatba szülnék csak.Én megfogadtam magamnak hogy csak akkor szülök hogy Ha képes leszek eltartani magamat egyedül is mert bármi történhetne a párommal meg hát nem akarnék egy olyan szituációba lenni ahol ütnek vernek stb.és nem mernék kilépni belőle mert hogy nehogy utcára kerüljek. Tudom hogy ez nem gyakori de én nekem ez a célom.
19/l
Most azonnal szeretnèk :)
23 vagyok.
A párommal 5 ève vagyunk együtt, tavasszal lesz az esküvőnk.
Már 5 ève dolgozok, jòl keresek, ez nem gond. 2 ève diplomáztam. A párom is jòl keres.
Autònk van hitelmentes.
Fèlretett pènzünk is van.
Viszont albiban lakunk, kb 2 èv hogy sajat ház legyen, párom addig várni akar. Èn nem :( nagyon vágyok már rá.
Abban maradtunk, hogy esküvő után meglátjuk :)
Stabil kapcsolatba, nem az iskolából kiesve.
Én 33 évesen szültem a nagyobbik gyerekünket, 10+ éve kapcsolat után. Autónk volt, házunkon gyes mellett is kifizethető hitel volt. Nekünk így volt jó.
Én 24 évesen szültem az első fiamat. A férjemmel akkor voltunk 6 éve együtt, és 11 hónapja voltunk házasok. Férjemnek volt egy kicsi lakása, egy szobás, kicsi konyha és kicsi fürdő. Már az esküvő előtt tudtuk, hogy el akarunk költözni, mivel 2-3 gyerkőcöt terveztünk és ahhoz kevés lett volna a hely. :) Úgy gondoltuk, hogy ráérünk keresgélni az esküvő után, de 2 hónappal utána teherbe estem, így felgyorsultak a dolgok. Szerencsére találtunk egy 3 szobás, teljesen jó állapotú lakást ugyanabban a panelházban, amiben addig is laktunk. A szülés előtt 2 héttel költöztünk be, a gyerekszobát tettük rendbe elsőként, így a fiunk már abba a szobába érkezett haza, amit előtte megálmodtunk neki. :) Egyébként volt autónk is - de ez közel 23 éve volt, azért az nem egy csodajárgány volt, de mi szerettük nagyon. :)
Nekem akkor 6 éve volt munkám, amikor az első baba született, a férjem akkor már 9 éve dolgozott (igaz, közben másfél évig volt katona is).
Aztán az első babánk után 3,5 évvel született a második fiunk, rá 2 évre pedig a lányunk. :) Ma már 22, 19 és 17 évesek.
46/N és 48/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!