Feladnád-e nyomravezetői díjért bármely családtagodat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 19:22
21/29 anonim válasza:
ha nagyon utálom, akkor igen. de ilyen a vér szerinti rokonaim között nincs, csak van egy p.csa, aki beházasodott...
22/29 anonim válasza:
Hát, sajnos nem bizonyítható, hogy pedofil, csak gyanítjuk. Én és a tesóm kb. 15 éve voltunk gyerekek, de akkor is csak próbálkozott, csinálni nem csinált semmit. Szüleinknek, idősebb rokonoknak nem mertük elmondani, nem volt túl jó kapcsolatunk velük. De állandóan arról beszélt, hogy hogy kell megerőszakolni a gyerekeket. Meg egy óvoda mellett lakott, és állandóan az ablakból leste őket. Nem hiszem, hogy az álmodozáson kívül csinált valamit, legalábbis nagyon remélem, hogy nem.
23/29 anonim válasza:
Feladnám, ha valamilyen súlyos bűncselekményt (pl. emberölés) követett volna el. De semmiképp sem a nyomravezetői díjért tenném! Lehetnék bármily szegény is, nem a pénz vezetne engem egy ilyen tettre...
24/29 anonim válasza:
Nem, sőt bármit követne el, legyen az nagyon komoly bűncselekmény, akkor sem adnám fel, sőt segíteném, hogy elkerülje a büntetést.
25/29 anonim válasza:
Én feladnám és nem hiszem,hogy a nyomravezetői díj miatt.Persze akkor,ha valami nagyon súlyos bűncselekményt követetett el(Emberölés,emberrablás),mert akármennyire is szeretem az illetőt mégis úgygondolnám valahogy mégis meg kell fékezni őt.Mert akárhogy is családtag,ez számomra elfogadhatatlan.
26/29 anonim válasza:
Nem adnám fel akkor sem ha súlyos bűncselekményt követett el.
27/29 anonim válasza:
pedofília esetén valóban helye van.
28/29 anonim válasza:
apámat simán! mnég ingyen is,a nyomravezetői díj csak egy plussz lenne
29/29 anonim válasza:
apámat simán! hadd baxák csak seggbe a sitten. nagyon megérdemelné...
anyámat a világ minden pénzéért SE!!!! neki köszönhetek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!