Ismerted már fel barátodat, osztálytársadat, családtagodat, ismerősödet, munkatársadat, stb. a gyakorikerdesek.hu-n a kérdése vagy válasza alapján?
Nem is igazán gondolkoztam még rajta...
Azért anonim az oldal, hogy a felhasználók rejtve maradhassanak és úgy tehessék fel a kérdésüket, hogy bár mindenki olvashatja, senki nem tudja, hogy kiről van szó!
Nekem az a véleményem, hogy hagyjuk is meg ebben a formájában és ne kezdjünk el nyomozni, az után hogy ki írhatta a kérdést.
Már csak azért se, mert bár különbözőek vagyunk, a problémáink hasonlóak és ha tudjuk xy-ról, hogy ő hasonló helyzetben van, akkor alaptalanul ráfoghatjuk, hogy ő írta ki a kérdést még akkor is ha ez nem igaz.
persze, csak arra voltam kíváncsi h volt-e már ilyen
pl. felismerte egy olyan kérdésből amiben l evolt írva egy helyzet, ami nagyon egyedi, mondjuk egy baleset körülményei részletesen vagy ilyesmi
Igen, így már tisztább a kérdésed...
Nem még nem találkoztam ilyesmivel.
Inkább olyasmi jutott az eszembe, hogy "nagyon csúnyán beszélt velem a barátom/barátnőm/férjem/feleségem..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!