Mit tegyek ha allergiás vagyok a macskára de a baratoméknal 4db macska van és nem fogják miattam elpaterolni a cicákat?
Nekem zavaros az egész. Hány éves vagy, eddig hol laktál, mit csinálsz most, miért ott laktok ahol, miért nem mész haza?
A soraidból süt amúgy, hogy te igenis elvárnád, hogy kirakják a cicákat a hidegbe. Mégis milyen reakciót vártál a párod anyukájától? :D Én se raknám ki a cicám egy jött-ment barátnő kedvéért. Fél év nem nagy idő ám angyalkám, ugye tudod? Ennek örömére én kiraknálak a cuccaiddal együtt aztán menj vissza vidékre, tudod mikor tűrném egy pillanatig is hogy valaki a saját házamban megmondja mit csináljak a cicáimmal.
Persze, csak éppen 5x írtál a macsekok kidobásáról, nyilván teljesen jóindulatból. Aha...
Egyébt 2 hete vagy ott, még 2-t leszel. Mit kellene csinálni? Elviselni.
Én is durván allergiás vagyok a macskákra, de egész jól kezelhető a helyzet, naponta felporszívózok, a szobám ajtaját pedig csukom, oda nem mehetnek be. Így viselhető, ha szedem a gyógyszert.
Gondolom külön szobátok csak van, onnan csukjátok ki a macskákat, te meg legyél ott, ha otthon vagy (értelemszerűen kivéve fürdő, wc, de ott meg gondolom nincs szőnyeg vagy kárpitos bútor, amiben benne maradna a szőr)
3-mas vagyok.
nem tudom mennyibe került, mint írtam, nem vagyok szerencsére érintett a dologban. De gondolom van állatorvosotok, ő bővebb infót tud adni a dologról. Én valahol olvastam csak róla pár éve, hogy fejlesztés alatt van, vagy akkor volt kísérleti stádiumban, nem tudom. Állatorvos biztos tud róla valamit mondani.
Vagy ha hírtelen kell infó, akkor google még mindig a barátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!