Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, hogy nem fognak elfogad...

Félek, hogy nem fognak elfogadni a barátoméknál?

Figyelt kérdés

Most fog bemutatni a barátom a családjának de én attól parázom,hogy nem fogok nekik tetszeni mivel a mamája enyhén szólva nagyon vallásos és én olyan családból származom akik nem hisznek istenbe és nem tudom mit csináljak mikor étkezés előtt imádkoznak mivel én ehhez nagy vagyok hozzászokva illetve nem vagyok megkeresztelve ők meg mindannyian megvannak.Nevelő apukája van az igazi nem törődik velük na a nevelő apja folyton kitesz a falára olyan dolgokat amivel,engem sértegethet pl molettebb lányos facebook csoportokat mivel én egy kissé jó molettebb alkatú vagyok és odaírja gondoltam csatlakozni szeretnél mivel te szereted a dagadt lányokat.Megtudta,hogy nem fogyasztok alkoholt és azzal is folyton cikizz.Az anyukájával és a tesójával semmi bajom sincsen.Igazából nem szeretnék előítéletes lenni lehetséges,hogy nem fognak hozzám egy rossz szót se szólni csak egy kicsit félek mivel ők össze vannak szokva az anyukája a nevelő apukájával a tesója a barátnőjével + ő.Nagyon parázok,hogy mit fognak szólni,hozzám mivel ők már régóta egy közösségbe, tartoznak.A szülei nem szeretik egymást néha látogatja őket a külföldön élő apjuk,akinek odakint már van új családja és az itthon maradtak hidegen hagyják őt,tudni kell rólam,hogy én nem viselem el,hogyha bántják a szerelmemet és erről a papasasról még jót nem hallottam,és éppen ezért ha látom,hogy fájdalmat fog okozni neki akkor megfogom védeni a szerelmemet és gondolom akkor az apjának se leszek szimpatikus.Persze tudom,hogy felnőtt,hogy jövök én ahhoz,hogy kiosszam de ami a szívemen a számon nem hagyom,hogy több fájdalmat okozzon neki.

Feleslegesen parázom nem fog semmi baj lenni?

2016. szept. 29. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Háát én szépen helyre tenném a nevelőapukát, pl. az ő vallásukban még erény is ha valaki nem iszákos és mi van ha molettebb vagy jobb lenne ha egy girhes gebe lennél(főleg ha van sörhasa kiviccelheted hogy csak rá próbálsz hasonlítani :P) szóval ne érdekeljen mások véleménye, az meg hogy az igazi apja nem foglalkozik vele, ne zavarjon addig amíg ez párodat sem zavarja(látványosan)
2016. szept. 29. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Hát én biztosan nem találkoznék nevelőapukával, azok után, hogy ilyeneket oszt meg facebookon...nem aggódsz feleslegesen..ez hülye.
2016. szept. 29. 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Ah, annyira tipikus! "Vallásosak", na persze, akkor hol a kedves apuka, meg milyen nevelőapuka van ott? Keresztényeknél a válás, mint fogalom tabu, új házasságot meg akkor lehet kötni, ha meghalt a házastársunk. Nem a levegőbe beszélek, tanultam, jártam hittanra.

Másik, milyen jogon sérteget téged? Felebaráti szeretet...ugyebár. Hol vannak ilyenkor a nagy keresztény erények?

Szerintem ne félj semmitől, maximum készülj fel, hogy meg kell védened magad, aztán legfeljebb kellemesen csalódsz.

2016. szept. 29. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:
16%
Én sem bírom a kövér nőket, nem szeretheti őket mindenki, ne sértődj meg rajta, inkább fogyj le. Hiába húzod fel magad.
2016. szept. 29. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
Na, pont ezért nem bírom a kövér nőket, az első "girhes gebe" beszólása miatt.
2016. szept. 29. 17:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira kövér inkább csak telt.Nem sértődtem be rajta csak rossz esik ennyi és nekem semmi bajom a vékonyakkal ja és nem tehetek róla,hogy ilyen genetikát örököltem a szüleimtől mert szinte semmit se eszek mégis molett vagyok.
2016. szept. 29. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

Drága nyuszivirág!

Tudod te hányan élnek úgy kapcsolatban/házasságban, hogy a párjuk családja ellenséges velük? Sz.rni bele. Ne hagyd hogy sértegessen, de ugyanakkor ne is állj le vele.. piszkál a súlyod miatt? Bűbájosan mosolyogva és pillát rebegtetve mondd el neki, hogy te köszönöd szépen ki vagy békülve magaddal, a párodnak is tűnik hogy semmi kifogása a testalkatod ellen, és tekintve hogy ebben a párkapcsolatban csak ketten vagytok, úgy véled más véleménye nem is fontos ezügyben:). NE PARÁZD TÚL! Lesz amilyen lesz, túlesel rajta és pont. Sok sikert.

2016. szept. 29. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:
90%

Lerovod az udvariassági köröket, aztán ha nem érezted ott jól magad, akkor többet nem mész, vagy csak jeles ünnepeken.

Azt viszont ne hagyd, hogy a nevelőapuka "humorának" a céltáblája legyél, már az első ilyen próbálkozását határozottan, de kulturáltan utasítsd vissza, ahogy a 7-es is írta.

Vigasztalásul mondanám neked, hogy amitől az ember így tart, az jól szokott sikerülni!

Majd írd meg nekünk, ha már túlestél rajta! :)

2016. szept. 29. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
Evésnél összekulcsolod a kezed, lehajtod a fejed és hallgatsz, amíg vége nincs az asztali áldásnak. Ez mindenhol természetes, ha vallásos családnál jár egy nem vallásos ember, illik az ő szokásaikat tiszteletben tartani a saját otthonukban. Ha a vallásról kérdeznek, nyugodtan háríthatsz, hogy nem szeretnéd megsérteni őket, de beszélni sem szeretnél róla. Nem vagyunk egyformák. Ha végig magabiztos és tiszteletteljes vagy, nem nagyon tudnak mibe belekötni. A duciságod is egy ilyen dolog. Megmondod, hogy te így érzed jól magad, és ha a barátod így fogad el, és szeret, akkor nincs értelme ott is problémát csinálni, ahol nincs. Egész egyszerűen csak következetesen mindenre reagálni valamit, ami nem bántó, de érezteted, hogy erre te nem vagy vevő. Ha megijedsz, hagyod magad céltáblává válni, akkor az is leszel. A szemed se rebbenjen. Ha nem találnak rajtad fogást, fel fogják adni. Amúgy sem kötelező velük puszipajtásoknak lenni. Elég az, ha a barátod szeret. Vele azért megbeszélheted, hogy álljon ki érted, és szabályozza a családját, ha messzire mennének. Felállni és hazamenni még mindig tudsz, ha bármi történne. Emelkedj felül ezeken és ne hagyod, hogy maguk alá temessenek a negatív gondolatok.
2016. szept. 30. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!