Félek, hogy nem fognak elfogadni a barátoméknál?
Most fog bemutatni a barátom a családjának de én attól parázom,hogy nem fogok nekik tetszeni mivel a mamája enyhén szólva nagyon vallásos és én olyan családból származom akik nem hisznek istenbe és nem tudom mit csináljak mikor étkezés előtt imádkoznak mivel én ehhez nagy vagyok hozzászokva illetve nem vagyok megkeresztelve ők meg mindannyian megvannak.Nevelő apukája van az igazi nem törődik velük na a nevelő apja folyton kitesz a falára olyan dolgokat amivel,engem sértegethet pl molettebb lányos facebook csoportokat mivel én egy kissé jó molettebb alkatú vagyok és odaírja gondoltam csatlakozni szeretnél mivel te szereted a dagadt lányokat.Megtudta,hogy nem fogyasztok alkoholt és azzal is folyton cikizz.Az anyukájával és a tesójával semmi bajom sincsen.Igazából nem szeretnék előítéletes lenni lehetséges,hogy nem fognak hozzám egy rossz szót se szólni csak egy kicsit félek mivel ők össze vannak szokva az anyukája a nevelő apukájával a tesója a barátnőjével + ő.Nagyon parázok,hogy mit fognak szólni,hozzám mivel ők már régóta egy közösségbe, tartoznak.A szülei nem szeretik egymást néha látogatja őket a külföldön élő apjuk,akinek odakint már van új családja és az itthon maradtak hidegen hagyják őt,tudni kell rólam,hogy én nem viselem el,hogyha bántják a szerelmemet és erről a papasasról még jót nem hallottam,és éppen ezért ha látom,hogy fájdalmat fog okozni neki akkor megfogom védeni a szerelmemet és gondolom akkor az apjának se leszek szimpatikus.Persze tudom,hogy felnőtt,hogy jövök én ahhoz,hogy kiosszam de ami a szívemen a számon nem hagyom,hogy több fájdalmat okozzon neki.
Feleslegesen parázom nem fog semmi baj lenni?
Ah, annyira tipikus! "Vallásosak", na persze, akkor hol a kedves apuka, meg milyen nevelőapuka van ott? Keresztényeknél a válás, mint fogalom tabu, új házasságot meg akkor lehet kötni, ha meghalt a házastársunk. Nem a levegőbe beszélek, tanultam, jártam hittanra.
Másik, milyen jogon sérteget téged? Felebaráti szeretet...ugyebár. Hol vannak ilyenkor a nagy keresztény erények?
Szerintem ne félj semmitől, maximum készülj fel, hogy meg kell védened magad, aztán legfeljebb kellemesen csalódsz.
Drága nyuszivirág!
Tudod te hányan élnek úgy kapcsolatban/házasságban, hogy a párjuk családja ellenséges velük? Sz.rni bele. Ne hagyd hogy sértegessen, de ugyanakkor ne is állj le vele.. piszkál a súlyod miatt? Bűbájosan mosolyogva és pillát rebegtetve mondd el neki, hogy te köszönöd szépen ki vagy békülve magaddal, a párodnak is tűnik hogy semmi kifogása a testalkatod ellen, és tekintve hogy ebben a párkapcsolatban csak ketten vagytok, úgy véled más véleménye nem is fontos ezügyben:). NE PARÁZD TÚL! Lesz amilyen lesz, túlesel rajta és pont. Sok sikert.
Lerovod az udvariassági köröket, aztán ha nem érezted ott jól magad, akkor többet nem mész, vagy csak jeles ünnepeken.
Azt viszont ne hagyd, hogy a nevelőapuka "humorának" a céltáblája legyél, már az első ilyen próbálkozását határozottan, de kulturáltan utasítsd vissza, ahogy a 7-es is írta.
Vigasztalásul mondanám neked, hogy amitől az ember így tart, az jól szokott sikerülni!
Majd írd meg nekünk, ha már túlestél rajta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!