Mit tegyek, ha apám nem akarja végképp elfogadni a páromat?
A szüleim elváltak, apámmal élek kiskorom óta. 3 hónapja lett egy párom, nagyon szeretjük egymást, tudatosan építgetjük a jövőnket, de most nem is ez a lényeg. Apám kijelentette, hogy ő nem akarja meglátni a páromat a házunkban, ne próbáljam őt hazahozni. Úgy gondolja, hogy a párom egy utolsó hazug valaki, aki csak átver engem, és az a célja, hogy tönkretegyen.
Nagyon sok vitánk van emiatt az apámmal, elköltözni még nem tudok az egyetem miatt, de egyébként is tervezzük a párommal, hogy jövőre összeköltözünk.
Mit tehetnék? Hagyjam a fenébe, hátha egyszer megenyhül?
21/L
Nagyapámnak volt egy mondása, ami így hangzott: "Előbb a katedra, utána a Katica."
Régen ki nem állhattam ezt a mondást, viszont egyre inkább látom, hogy nem is akkora butaság.
Amíg nem állsz a saját lábadon addig sajnos be kell tartani apád házának szabályait. Lány pedig van még pár, akkor is ha most csak őérte dobog a pici szíved.
Három hónapos ismeretség még nem igazán lehet annyira komoly, hogy közös jövöt építsetek, erre azért ennél jóval hosszabb idö kell.
Másrészt apukádnak valami oka csak van erre a véleményre, nem valószínü, hogy csak ránézetre állapít meg ilyesmit.
Ha ö nem akarja a barátodat a házában látni, akkor ne vidd oda, találkozzatok máshol.
3 hónap, az igen.... meg tudatos jövő... Az mit jelent, vettetek egy kenyér piritót?
Bele vagy zúgva. Madj elmúlik.
Szerintem apád már átlát a srácon, csak te nem látsz a szemedtől.
Figyelj úgy is max 1,5 évig tart majd a kapcsolatod a sráccal. Inkább próbálj édesapáddal normális kapcsolatot fenntartani..
Apukádnak csak van oka arra, hogy ilyeneket mond.. Ilyen a semmiből nem jön :)
Mit ártott ez a fiú apukádnak? Mik az előzmények?
Miért mondja ezt? Megindokolta?
Amúgy a 3 hónap meg a tudatos jövő valóban nem gyenge :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!