Önként vállalt "szingliség". Ismersz ilyen embert a környezetedben?
19:06-os vagyok
Lesz kapcsolatod, mert akarod.
A férfiak késöbb érnek.
Majd jön egy lány aki elvarázsol és megmutat minden fortélyt.
18-éves volt amikor összejöttünk, ö sem tudott semmit se. Most 27 éves, idöközben megváltozott az egész egyénisége mert egyre többet ógott a haverokkal, én meg háttérbe kerültem. De hát nem kényszer az együttlét..ha neki igy jobb...
Te viszont nem igy gondolkozol, úgyhogy jó esély van arra, hogy lesz egy igazi nagy durranás! Remélem életre szóló, meg, hogy nem változol meg úgy mint az én egykori szerelmem...
24/F 70%-os!
A piroslámpa.hu szerinted jó kiindulási alap lehetne?
Én is egyedüli vagyok, de nekem nagyon is fáj látni másokat, hogy ölelkeznek, puszilgatják egymást.
Egyáltalán nem jó egyedül lenni, de az ilyen önsajnáltató, tenni nehezen akaró fiú mint én ne is várjon többet ennél :)
Az a baj, hogy a mai fiatalok egy részének lassan nő be a feje lágya - közéjük tartozom én is.
23/F
"A piroslámpa.hu szerinted jó kiindulási alap lehetne"
Teljesen mindegy.
Apróhirdetés, weblap.
Ha fontos hogy tudd hogy néz ki akkor akármelyik honlap jó ahol vannak képek, bár a helyedben arra mennék hogy a telefonban mennyire szimpatikus a hangja, beszéde hanghordozása. Egy lánynak a beszédéből többet le tudsz szűrni mint a kilóiból.
Neked meg szerintem arra van szükséged hogy megértő legyen a lány, a telefonból meg jobban kitűnik hogy flegma-e vagy normális.
Fel a fejjel fiúk!
Sok a szingli lány is, akik azt várják, hogy egy kedves sráccal beszélgethessenek...Te vagy az a kedves srác.
És ha csak egy beszélgetés csupán, az is jó, segit a stresszoldásban. Gakoroljátok! A lányok szeretnek beszélgetni kötetlenül, akármiröl, lazán...
Ha prostihoz akarsz menni akkor gondolj bele a következményekbe. Nem biztos, hogy lelkileg utána jobb lesz. Nem biztos, hogy segit. Nem biztos, hogy büszkélkednél ilyesmivel a barátnödnek, föleg, ha folyton az a k*va jár a fejedben,hogy minek mentél oda, meg miket csináltatok, meghogy a barátnöd miért nem olyan ügyes mint az a k*va.... Az ilyenek nem törlödnek ki a fejböl, a testböl, megváltoztatnak könyörtelenül.
Szerintem gondold át!
Minden fiú átesik ezen a korszakon, hogy nincsen nöje, miért kellene ilyen brutális módszerrel leröviditeni azt az amúgy is rövid utat ami igazából a szerelemre, megbecsülésre, együttélésre készit fel, hogy tudd értékelni a kapcsolatot?
Nekem sem voltak hosszúak az elsök, és sex-sem volt akkor még!Az elsö 6 igy ment. Aztán akivel volt, azzal meg ugyancsak 2hónapig tartott.Pedig én nö vagyok. Nnnnnna. Érted? Ne parázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!