Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak valamilyen szempontból...

Vannak valamilyen szempontból "szokatlan" párok a környezetedben?

Figyelt kérdés
28 vagyok, nemrég hazalátogattam a szülővárosomban. Akkor tudtam meg, hogy az általános iskolai osztálytársaim, akik 12 évesen kezdtek el járni, már házasok és most született gyerekük. Kicsit meghökkentem, hogy 28 évesen 16 éves kapcsolat van a hátuk mögött. A meghökkenést természetesen nem negatív értelemben mondom.
2011. jan. 13. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, amit én látok az az, hogy ismerős párok olyan baromságokon tudnak összeveszni,hogy az hihetetlen. Pl. az egyik nem adott puszit amikor megérkezett és ezen órákig megy a duzzogás. Szóval vagy én vagyok furcsa, mert engem az apróságok sosem érdekeltek, sem pozitív sem negatív értelemben, vagy ők, amiért mindenre gondosan ügyelnek.
2011. jan. 13. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
16 év.. az már szép!
2011. jan. 13. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos csak negatív példákat látok. Elkeserít, hogy sokan csak azért vannak "együtt", hogy el tudják mondani, hogy van valakijük és ne legyenek egyedül de nem szerelmesek:S

Jó tudni, hogy ők kitartottak egymás mellett és szeretik egymást:))

2011. jan. 13. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, hogy a mi példánk mennyire szokatlan, de mi 1 év alatt "lezavartunk mindent". A megismerkedésünk másnapján összeköltöztünk, rá 2 hónapra közös gyereket terveztünk, aki meg is fogant rá pár hónapra, most itt fekszik a kiságyban:) a megismerkedésünk elsö évfordulóján házasodtunk. Azóta is nagyon boldogok vagyunk :) Egyébként nincsenek furcsa párok körülöttünk. Mindenki szingli :(
2011. jan. 14. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!