Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Önként vállalt "szingliség"....

Önként vállalt "szingliség". Ismersz ilyen embert a környezetedben?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy az illető egyáltalán nem akar kapcsolatot, mert elégedett az egyedülléttel.
2010. máj. 1. 18:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
előző vagyok, ha nem jött volna le, akkor én nő vagyok amúgy.
2010. máj. 1. 19:05
 12/39 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértem ha valaki szingli akar lenni. Ellenben szerelem igenis van. Ha te nem hiszed vagy neked nem létezik attól még másnak létezhet. És nem ismerek egy szinglit sem, hogy válaszoljak a kérdésre.
2010. máj. 1. 19:05
 13/39 anonim ***** válasza:

Ismerek ilyen embert, még mindig a szüleivel lakik a lány pedig már negyven éves.

Neki ez igy megfelel, nem akar senkit maga mellé.

Egy férfit is ismerek, ö is egyedül érzi magát a legjobban, ex szerelmem. (Nem vesztünk össze, jó barátok vagyunk) azóta sincsen senki mellette, de nem is akar mert alkalmazkodnia kellene.

(Bár elég rugalmas vagyok minden téren, mégsem voltam eléggé átlátszó ahoz, hogy egy életen keresztül elviseljen, pedig szeret/ett.

Most lesz az esküvöm. Egy hónapja megkérdeztem Töle, nem akarja-e, hogy mégiscsak mellette maradjak. De nem, neki jó egyedül, hogy csak barátok legyünk.)

2010. máj. 1. 19:06
 14/39 A kérdező kommentje:
A gond csak az, hogy nekem még egy tartós kapcsolatom sem volt, azt se tudom, hogy hogy néz ki egy nő ruha nélkül. Zavar, hogy ezek kimaradtak idáig az életemből, lehet, hogy nem is vagyok képes egy kapcsolatra.
2010. máj. 1. 19:08
 15/39 anonim ***** válasza:

"azt se tudom, hogy hogy néz ki egy nő ruha nélkül"

Nem oltásból mondom.

Menj el egy prostihoz, a kisugárzásodon javítani fog nem keveset egy két pozitív élmény.

2010. máj. 1. 19:09
 16/39 anonim ***** válasza:
Talán nagyon begubózol, ezért nem talál Rád a szerelem. Ha ez majd megtörténik, minden más értelmet fog nyerni, és nem igaz, hogy csak kényszerkapcsolatok vannak, el ne hidd!
2010. máj. 1. 19:10
 17/39 anonim ***** válasza:
Na akkor tudod mit? Majd akkor mondj véleményt szerelemről stb-ről ha majd lesz tapasztalatod.
2010. máj. 1. 19:11
 18/39 A kérdező kommentje:
Prostihoz? Biztos, hogy nekem szükségem van erre?
2010. máj. 1. 19:11
 19/39 A kérdező kommentje:
Hát számomra nem igazán létezik. De ezek a tapasztalatok miatt van.
2010. máj. 1. 19:13
 20/39 anonim ***** válasza:
A volt biológia tanárnőm is kb 20éves kora óta szingli önszántából.Akkoriban hozzá akart menni a barátjához akit nagyon szeretett és nem engedték sőt eltiltották őket egymástól,később meg nem jöttek már össze.A nő azóta is a szüleivel él és szegény idegileg sem túl erős:(
2010. máj. 1. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!