Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kegyetlen ember vagyok,...

Nagyon kegyetlen ember vagyok, amiért nem akarom befogadni a sógoromat?

Figyelt kérdés

A férjem bátyja mindig is egy életképtelen senki volt. Az anyjánál lakott amíg míg élt. Soha sem volt normális munkája. Az alkohol és drog problémáival kikészítette az egész családot. Az anyja még nyugdíj után is arra kényszerült, hogy dolgozzon, mert valamiből el kellett tartani a drága "kisfiát". A férjem sokat segített nekik, sokszor a közös kasszából tűnt el a pénz és én már ezt is rossz szemmel néztem. Viszont az teljesen kizárt, hogy ez az ember (még csak rokonomnak se mondom) hozzánk költözzön.

Most hogy meghalt az anyjuk utcára került, és a párom szeretné, hogy befogadjuk. Viszont én ebbe biztos, hogy nem fogok bele menni. Egy munkaképes, életerős, 35 éves ember, menjen el dolgozni és ne mások nyakán élősködjön. Talán kegyetlen vagyok, de tudom, hogy milyen. Nem csak szimplán egy pióca, hanem olyan rendetlen, és akkora mocskot hagy maga után, hogy a szobájában már egy egész csótány kolónia éldegélt. Kizárt dolog, hogy ide jöjjön. Az meg végképp nem az én hibám, hogy az anyja ennyire elcseszte a nevelését. Szerintetek igazam van, hogy nem akarom befogadni?

2016. dec. 5. 12:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%

egy napra se fogadd be. teljesen jól gondolod.

rengeteg ideje volt kezdeni magával valamit. nem a ti feladatok felnőttként a nyakatokba venni.

főleg,hogy lopkod,trehány,iszik,drogozik.. ideális lakótárs lenne,mi?

nem tudom a férjed hogy gondolja. én komolyan elgondolkodnék,hogy normális -e,ha komolyan befogadná,tudva,hogy milyen.

és én azt sem tűrném,hogy a férjem a közös kasszából vegyen ki pénzt szó nélkül ,hogy segítse a testvért..

nem lennénk közös kasszán ezek után,az biztos! .. nem azért dolgozol szerintem te se,hogy eltarsd a pasit

2016. dec. 6. 15:44
 22/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Sajnos pénzzel nem tudjuk támogatni, mert mi sem állunk annyira jól anyagilag.

A párom anyja albérletbe lakott már nagyon régóta. A főbérlő az ismerőse volt és jutányos áron adta neki a házat, de miután meghalt kiadta másnak.

2016. dec. 7. 10:43
 23/27 anonim ***** válasza:
57%

És mi a férjed véleménye azóta?

És mit csinál ez a naplopó?

2016. dec. 7. 12:40
 24/27 A kérdező kommentje:

Ez a naplopó most vagy az utcán csövezik, vagy egy-egy haverjánál, de ott se maradhat sokáig, közben folyamatosan regényeket posztol facebookon, hogy mennyire kicseszett vele az élet, és őt már a családja se szereti, mert nem vagyunk hajlandóak befogadni. Annyira kegyetlenség. :( ....

Ő meg olyan ember, hogy a dumájával bárkit rá tud venni bármire, legalább is olyanokat, akik nem ismerik annyira. Szóval egy napot eltölt itt vagy ott, azt hiszik róla, hogy egy angyali teremtés, és mi meg milyen rosszak vagyunk, hogy nem fogadjuk be.

Persze úgy is tudom, hogy ha ide jönne pár nap alatt szétverné a házat mert épp rájött részegen a dühroham, vagy mondjuk elvonási tünete van mert most hogy "drága mamci" ,meghalt nincs pénze cuccra.

2016. dec. 8. 10:21
 25/27 A kérdező kommentje:

Jah és a férjem véleménye az, hogy szegény anyjuk emlékéért fogadjuk be legalább, mert attól hogy meghalt még itt van velünk és látja, hogy mit teszünk.

(Nem vallásos egyébként, csak így dolgozza fel az anyja elvesztését.)

Én meg azért nem fogom a fejéhez vágni, hogy anyud már egy marék hamu, köszönhetően a drága testvérednek, aki miatt halálra dolgozta magát.

Szóval most nem tudom mi legyen, mert a férjemet is megbántom vele, ha nem fogadjuk be.

2016. dec. 8. 10:26
 26/27 acelsziv ***** válasza:
100%
Inkább egy bánkódó férj, int két tönkretett élet és egy szétvert ház. Mármint a te és a férjed életéről beszélek.
2016. dec. 8. 16:41
 27/27 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta, Kérdező?
2017. márc. 27. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!