Szerintetek ez sok lesz anyák napjára?
Vettem anyukámnak egy piros pénztárcát(a régi már elég ratyi, piros mert anyum nagy feng shuis) egy karkötőt+fübevalót(szereti a kiegészítőket) és egy szép lapot anyák napjára. Szerintetek ez nem sok?
Elég lenne csak a pénztárca meg a lap.
Jajj, nem szeretem ezt a napot,soha nem tudom minek örülne anyukám:( vagyis néha olyan fikázos. A karácsonyi ajádékomra is azt mondta, h inkább vettem vna mást.
szval??sztetek?
Értem, hát belefér. Néha szégyellem is magam emiatt, de ha azt vesszük úgy nem kéne.Hiszen nem dohányzom és minden héten félre rakom a zsebpénzem, ráad a tavaly nyári fizum is megvan még.
akk sztem odadom neki az egészet:)
Amikor megvetted ezeket a dolgokat az anyukádnak, akkor az volt a cél, hogy sok mindent vegyél és értékes dolgokat? Ha nem, hanem szeretetből vetted, mert fontos neked, szereted őt, akkor ne gondolkodj és adj neki oda mindent.
Ha csak "le akartad venni a lábáról" azzal, hogy sokat költesz a zsebpénzedből rá, akkor add azt, amit másodszor írtál, a többit meg majd névnapkor/szülinapkor.
A szeretet úgysem "forintosítható".
St/40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!