Színes papírra írjál neki beváltható bónokat. Ilyeneket írj rá: pl. ma elmosogatok, vagy ma felpórszívózok, vagy ma elmegyek helyetted a boltba bevásárolni, vagy megmasszírozom a lábad, vagy kitakarítom a szobámat....stb...stb.
2011. ápr. 30. 12:23
2/12 anonim válasza:
Van nyomtatód? Csinálhatnál naptárat.. Vagy valami képeket összeszerkeszteni :)
Egyébként hány éves vagy?
3/12 anonim válasza:
csinálj neki bögrét. gyúrmából, és égesd ki.
vagy fűzz neki valmai nyakláncot, hobbiboltok talán még niytva vannak, és az nem is olyan drága
4/12 anonim válasza:
hnap lesz?:O
2011. ápr. 30. 12:26
5/12 anonim válasza:
Csinálj só-liszt gyurmát, és nyomd bele a tenyered, azután fesd ki vízfestékkel.
2011. ápr. 30. 12:30
6/12 anonim válasza:
Ha már nem tudod beszerezni a kellékeket, a barkácsoláshoz, akkor pedig szedj neki virágot!
2011. ápr. 30. 12:34
7/12 anonim válasza:
szia!
Szerintem írj nek egy szép verset egy lapra, próbáld meg a legszebb betűkkel amiket kitudsz hozni magadból:)
Utána gyújts egy gyertyát, és tess a papír alá, amíg ki nem barnul a papír!De vigyázz ki ne égesd.Ne tedd túl közel:) a széleit kicsit meglehet égetni, hogy jobban nézzen ki...Utána viasszal csöpögtess az aljára egy foltot,és ha van valami nyomdád, nyomd bele:)Szerintem hatásos:)
2011. ápr. 30. 12:34
8/12 anonim válasza:
Ezek mind tökjó ötletek szerintem. :) Ha tudsz sütni, és nem lábatlankodik otthon, akkor kereshetsz valami egyszerű sütireceptet is, amit meg tudsz csinálni. Szerintem a közös program is jó, nem kell valami komolyra gondolni, csak szánj rá egy kis időt, vidd el sétálni egy parkba, vagy hívd meg egy fagyira...
2011. ápr. 30. 12:53
9/12 anonim válasza:
csilli-villi rendet mindenhova,magadtól!!
Vagy csináld azt amit én
Reggel megfőzöm neki a kávét,és megcsinálok két szelet kenyeret és leültetem reggelizni :) csak orgonát kéne még vhonnan lopnom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!