Akinek az Édesanyja, Édesapja idő előtt (53évesen) lett özvegy, újraházasodtak?
Milyen a kapcsolatotok az uj párjukkal?
Volt valami konfliktus?
Az 53 évet hogy kalkuláltad ki?
Hogy a kérdésre is válaszoljak, anyukám 35 évesen lett özvegy, pár évvel később összejött apukámmal, aki szintén elhunyt...
Nagyszüleimnél volt ilyen, mindkét nagymamám korán meghalt. Az egyik nagypapám újra házasodott, egy korban hozzá illő, okos, kedves elvált nőt vett el. Nagyon jó a kapcsolat a feleségével, mindenki szereti a családban és ő is minket. Teljes értékű családtag. A nő már felnőtt gyerekeit viszont nem nagyon kedveljük, persze ezt előtte soha nem éreztetjük. Velük nem is nagyon találkozunk.
A másik nagypapám özvegyen halt meg, és szerintem sokkal szomorúbb élete volt. Egyedül, magányosan élt le 20 évet. Eleinte, mikor még el tudott járni ide-oda, akkor lehet, hogy ez nem annyira zavarta, de ahogy egyre öregebb lett, egyre kevesebbet bírt, és már csak gubbasztott egyedül a lakásban.
Édesapám 50 éves korában lett özvegy. Egy évvel később új kapcsolata lett, 9 év után házasodtak össze. Én és a nővérem az első perctől kezdve a szívünkbe zártuk az új élettársát, igazán kedves, segítőkész, jó humorú nő, aki végtelenül szereti az édesapánkat. A gyerekeivel is jó a kapcsolatunk. Az új feleség abszolút családtag lett nálunk is, a gyerekeimet saját unokáiként szereti.
Mikor édesanyám meghalt, nem tudtam elképzelni, hogy valaha jóra fordulhatnak a dolgok. Iszonyatos volt apámat összetörve, megsemmisülve látni...az élet "kárpótolta" őt, és minket is, mert egy újabb tökéletes társat talált, akivel igazán boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!