Hány évesen és miért kötöztél el otthonról vagy költöztél össze a pároddal?
Aki a párjával költözött össze, az is érdekelne, hogy mióta voltak együtt, volt-e munkahelyük és szülőkhöz költöztek-e vagy külön lakásba/házba.
Olyan válaszokra nem vagyok kíváncsi, hogy azért költöztem el otthonról, mert anyuci néha megmerte kérdezni, hogy hova megyek ezért igen önálló módon elköltöztem albérletbe amit anyuék fizetnek mert én nem dolgozom, de azért már felnőtt vagyok és azt csinálok amit akarok. Bocsánat ha valakit sért, de nekem van pár ilyen ismerősöm és ezt nem tekintem építő jellegű tapasztalatnak.
A válaszokat előre is köszönöm!
Szintén, mint első: 14 évesen kollégium 100 km-re otthonról, magy egyetemi kolesz. Aztán 5 évre hazamentem a szülőkhöz, utána vettem egy saját garzont hitelre. 30 évesen megismertem a páromat, 32 évesen, esküvő előtt egy hónappal összeköltöztünk a garzonomban (ő addig a szüleinél élt és spórolt). Fél évvel később a garzon árából meg a spórolt pénzéből, szülői és baráti segítséggel vettünk egy lerobbant családi házat, most azt újítgatjuk, pici baba mellett.
33/L
18 voltam mikor megismertem a párom...
8honap mulva összeköltöztünk leérettségiztem majd megvettük a saját lakásunk..
már több mint 2éve vagyunk együtt és mind ketten dolgozunk
19 évesen a páromhoz (neki van saját lakása). Nappalis egyetemista voltam és mellette heti 40 órában melóztam (nem volt egy egyszerű időszak, de nem akartam hagyni, hogy ő tartson el vagy vmi ilyesmi). Azóta is együtt vagyunk és már van egy diplomám, két nyelvvizsgám é egy jó állásom :)
23/L
19 évesen költöztem oda a páromhoz albérletbe, mert nem tudtunk máshogy találkozni,akkor egy éve jártunk.Ő 8-17-ig én 12-03.00-ig dolgoztam.Meló után mentem hozzá, amikor ő elment dolgozni, akkor mentem anyáékhoz.Aztán 3 éve vettünk egy kertes családi házat, szintén újítgatjuk mi is szintén pici babával.
Párom 30 és 25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!