Mit csináljak ha mindenki rámnyit?
Elegem van ebből... tök ciki az egész SZÁMOLOM anyám 12x apukám 8x testvérem 7x nyitott már rám ... MINDEN RO***T ÜNNEPKOR nyőgök hogy vegyenek már egy kulcsot ahhoz a szerencsétlen ajtóhoz! , Azt is felajánlottam hogy ha kell elmegyek diákmunkába és megszerzem rá én a pénzt de semmi ,,,, mert ezeket mondják : mivan ha elesel és nem tudunk bemenni és ......
már esküszöm teletelt a pohár, és ők továbbra is leszarják a privánszférámat ( bocs ha rosszul irom ) 1000000 szer mondtam HOGY KOPOGJATOK , de nem tudom .. mintha ők nem is hallották volna ezta szót ezelött pedig már külön egyesével bemutattam mindenkinek hogy kell kopogni röhögtek és aztmondták okéoké értjük , DE NEM ÉRTIK.
( bocsánat ha elszabadultak az indulataim , de szerintem megtudjátok érteni )
előre is köszi a válaszokat
Nálunk is ugyan ez van kedves kérdező bár nálunk csak 1 ember nyitogat rám...
Szokása hogy a szoba előtt mászkál akár 10-12x oda vissza és mondjuk a 9.-nél gondol egyet és benyit... k..va frusztráló.
Meg szétnéz a szobában hogy mi hol van már megint ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!