Mit csináljak ha mindenki rámnyit?
Elegem van ebből... tök ciki az egész SZÁMOLOM anyám 12x apukám 8x testvérem 7x nyitott már rám ... MINDEN RO***T ÜNNEPKOR nyőgök hogy vegyenek már egy kulcsot ahhoz a szerencsétlen ajtóhoz! , Azt is felajánlottam hogy ha kell elmegyek diákmunkába és megszerzem rá én a pénzt de semmi ,,,, mert ezeket mondják : mivan ha elesel és nem tudunk bemenni és ......
már esküszöm teletelt a pohár, és ők továbbra is leszarják a privánszférámat ( bocs ha rosszul irom ) 1000000 szer mondtam HOGY KOPOGJATOK , de nem tudom .. mintha ők nem is hallották volna ezta szót ezelött pedig már külön egyesével bemutattam mindenkinek hogy kell kopogni röhögtek és aztmondták okéoké értjük , DE NEM ÉRTIK.
( bocsánat ha elszabadultak az indulataim , de szerintem megtudjátok érteni )
előre is köszi a válaszokat
Ennyit igazán megtehetnének, hogy kopognak. Tegyél ki egy táblát az ajtódra, hogy "KOPOGJÁÁÁ!".. más nem jut eszembe... így talán észreveszik.
Én nem nyitogatnék rá a 10-en x éves gyerekemre csak úgy kopogás nélkül. Azért ennyi magánszféra jár a gyereknek is.
egy anyuka...
köszi a megértést, egyébként tényleg elfelejtettem irni : 15/f
jöhetnek további válaszok is !
Kérd meg őket még egyszer és magyarázd el nekik, hogy ez milyen rohadt idegesítő.
Ha nem értenek a szóból, te is nyiss rájuk, hátha belátják, hogy ez igenis kellemetlen.
Szereld meg szépen magadnak, ne szólj nekik, szerintem kb 1000 forintba kerül egy zár, vagy ha befelé nyílik, told elé az ágyad például.
A zárhoz tippre adnak 2 kulcsot, az egyiket odaadhatod nekik, csak valami fiók mélyére tegyék.
Mért mit csináltál közben, hogy annyira gáz volt ?
Sőt mit csinálsz állandóan, hogy ne nyissanak be soha ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!