Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tanácsaitokra/véleményetekre...

A tanácsaitokra/véleményetekre lennék kiváncsi! Szerintetek jogosan akadok ki?

Figyelt kérdés

A problémám azlenne, hogy egy kávéház/kocsma mellett lakunk.

A párom külföldön dolgozik, így csak hétvégén van velünk (van egy 5 hetes kishercegünk)

Dohányzás nincs lakásban úgyhogy akárhányszor lemegy cigizni van hogy csak fél óra/háromnegyed óra múlva jön föl hozzánk mert lent a kocsmából feltartják emberek vagy éppen ő is megiszik valamit lent az ismerőseivel. Amivel nem lenne bajom ha ez ritkán fordulna elő. De egésznap ezvan. Fent van velünk fél órát lent van háromnegyed órát és ez egész nap. Emiatt sokszor kiakadok hiszen ugy vagyok vele ígyis alig van itthon legalább ilyenkor lehetne velünk. Szerintetek? Ő azzal magyarázza egész nap kamionon ül jól esik neki a társaság de szerinte nekem nem? Énis a picivel vagyok egyedül egész nap...félek hogy erre rámegy a kapcsolatunk...:( Most is épp hogy hazaér mondta hogy megy hétvégén sörözni a munkatársaival ilyen céges buli félére. Ki hogy torerálná ezt? Vagy csak én reagálom túl?

2016. nov. 25. 18:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20%
*kisfiad, bocsi, félreolvastam, de így is áll amiket írtam.
2016. nov. 26. 08:26
 22/26 A kérdező kommentje:
Ő akarta a babát. Neki egész életében ez volt a vágya hogy apa lehessen. Ő hozta fel a témát hogy legyen babánk...ezért is állok érthetetlenül a mostani viselkedése miatt..
2016. nov. 26. 08:35
 23/26 anonim ***** válasza:
96%

20-21 vagyok,

Igen, sok férfi van így, hogy jaj picibaba, de jó lesz, aztán mikor már ott van és fogalalkozni kell vele, el kell látni, meg már nem úgy van az élet, mint előtte, akkor meg jön a feketeleves, hogy ez így mégis sok.

Párod menekül otthonról, szerintem ez egyértelmü.. (legalábbis nekem)

Azt be kell látnod, hogy akármi is van, az már nem a normális kategória, hogy egy nap alatt többször leugrik a kocsmába beszélgetni, meginni valamit.

Nekem az jön le, hogy mindegy, csak ne otthon legyen veletek. A cigizésre hivatkozni vicc. Az én férjem is dohányzik.. kb 1-2 p alatt elszívja a cigit. Szóval az megint nem játszik, hogy a cigi mögé burkolózva "ugrik le" a kocsmába.

Nézd, rajtad áll, hogy neked ez így megfelel e... Jó e. Én biztos nem viselném el.. és nem azért mert teher vagy nem teher egy kisbabával egyedül. Ez a gyerektől független lenne. Hanem azért, mert ha ketten volnánk, akkorse tartanám normálisank ezt a viselkedést.

2016. nov. 26. 09:09
 24/26 anonim ***** válasza:

"Nézd, rajtad áll, hogy neked ez így megfelel e... Jó e. Én biztos nem viselném el.. "

Aztán hova pattogjon egy párhetes babával? Hogy tudna egyedül megélni? Te eltartod őket, ha már szakîtásra bíztatod, lakhatnak nálad?

2016. nov. 26. 10:07
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Tegnap hajnali fél 2re ért fel. Megmondtam neki a magamét, hogy nekem ez már sok. Jól össze is vesztünk, előjöttek a szőnyeg alá söpört dolgok is. Ennyire még soha nem vesztünk össze. Elis ment az anyjához. Az anyósom sírva hivott fel hogy mi történt és hogy majd elbeszélget a kicsi fiával, ő is nekem adott igazat. Mondtam neki most egy darabig ne kerüljőn a szemem elé. Remélem az anyai fejmosás meg egy kis idő segít és magába néz és elgondolkodik, hogy hoppá ezt lehet nem kéne!

2016. nov. 26. 11:26
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

24.

Azt irtam, hogy ÉN! Nem azt, h most azonnal szakitson a párjával.

De ez is eleg sok dolgot elárul a pasarol, hogy egy nagyobb vita hevében az anyjához viharzik csaladapakent, hátrahagyva a kisfiát es a feleségét. Na ettol minden jobb.. Mmint egy ilyen embertől, aki minden, csak nem támasz es nem lehet ra számítani.

Nem muszaj egyből felkapni a vizet, lelephet a kérdező apránként. Itt sokan olyan fogalomzavarban élnek, hogy szörnyű. Es baromi sokan eletkeptelenek. ÉN... HANGSULYOZOM: ÉN egy napot nem töltenek el ezután egy ilyen ember mellett, aki igy " oldja " meg a problemat, h elviharzik. A kérdező eddig is kb egyedul intézett mindent, ezután is menne neki. Segítséget meg tud kérni pl a sajat szüleitől, ismerostol. De nyilvan mint oly sok esetben most is csak az lesz, hogy anyuka megadja a fejmosast a kisfianak, az meg visszakonyorgi magat.. A no pont ilyesmire gondolva, h egyedul életképtelen lenne visszafogadja. Eltelik 1 het es minden folytatódik ugyanott.

Igy termelodnek ki szepen sorban a selejtes férfiak es nok, akik nem tudják meghúzni a hataraikat es racsapni az asztalra, hogy ennyi volt, nem hagyom, h tovabb alazz.

2016. nov. 26. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!