Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tanácsaitokra/véleményetekre...

A tanácsaitokra/véleményetekre lennék kiváncsi! Szerintetek jogosan akadok ki?

Figyelt kérdés

A problémám azlenne, hogy egy kávéház/kocsma mellett lakunk.

A párom külföldön dolgozik, így csak hétvégén van velünk (van egy 5 hetes kishercegünk)

Dohányzás nincs lakásban úgyhogy akárhányszor lemegy cigizni van hogy csak fél óra/háromnegyed óra múlva jön föl hozzánk mert lent a kocsmából feltartják emberek vagy éppen ő is megiszik valamit lent az ismerőseivel. Amivel nem lenne bajom ha ez ritkán fordulna elő. De egésznap ezvan. Fent van velünk fél órát lent van háromnegyed órát és ez egész nap. Emiatt sokszor kiakadok hiszen ugy vagyok vele ígyis alig van itthon legalább ilyenkor lehetne velünk. Szerintetek? Ő azzal magyarázza egész nap kamionon ül jól esik neki a társaság de szerinte nekem nem? Énis a picivel vagyok egyedül egész nap...félek hogy erre rámegy a kapcsolatunk...:( Most is épp hogy hazaér mondta hogy megy hétvégén sörözni a munkatársaival ilyen céges buli félére. Ki hogy torerálná ezt? Vagy csak én reagálom túl?

2016. nov. 25. 18:03
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
A baba előtt sőt utána volt semmi baj, ahogy vissza ült az autóra azóta van ez. A kisfiát meg imádja, meg mindig mondja hogy miattunk csinálja mindezt mert mindent megakar nekünk adni, nem akarja hogy hiányt szenvedjünk bármiben is de sajnos Magyarországon hiába megy el el gyárba 120-140ezerért...sehol nem keres ennyi pénzt mint autón...és én ezt is megértem szeretem is érte de attól függetlenül szükségem van rá mikor éppen itthon van..
2016. nov. 25. 19:41
 12/26 anonim ***** válasza:
21%

Talán ha kijelölnél egy helyet a lakásban,m ahol dohányozhat, akkor nem lenne állandóan távolt. Nálunk a konyha a dohányzóhely. Ha elszívta a cigit, kinyitjuk az ablakot és nincs ebből vita.

Az 5 hetes baba mellett sem kell állandóan mellette lenni, és az ő munkája sokkal megterhelőbb, mint neked a babázás.é Csak ma az anyák mártírt csinálnak magukból.

2016. nov. 25. 19:46
 13/26 anonim ***** válasza:
98%

Nem ismeritek a babát s a kérdező személyiségét, lehet, hogy neki rohadt megterhelő a dolog.

Nekem igenis fura, hogy valaki alig néz rá a saját gyermekére s a párjára... Ha csak haverkodni akar egész nap, akkor minek lett családja? Oké, hogy az ő élete, ő dolga, node itt már kicsi is van, felelősség meg minden, azt nem csak pénzelni kell, ahogy a nőt sem. Teljesen jogos, hogy a kérdező nem akar szinte nulla kapcsolatot tartani a saját párjával, gyermeke apjával...

2016. nov. 25. 19:57
 14/26 anonim ***** válasza:
98%

"de a férjnek láthatóan rohadtul semmi kedve családosat játszani a szabadidejében"

Akkor nem kellett volna családot alapítani.

És ha feleségnek sincs kedve 7/24 családost játszani és elhúz valahova? Vagy az már más?

"Majd kérek tőled engedélyt hogy a haverokkal lógjak"

Nem kell, de ne csodálkozz, ha ő is lelép szó nélékül, te meg lásd el a gyereket.

2016. nov. 25. 20:03
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem mártírkodok nekem egyaltalán nem megterhelő az hogy a picivel legyek. Sőt lekopogom mert nagyon jó baba. Éjjel is alszunk csak egyszer kel fel és alszunk is tovább. Élvezem azt hogy a kisfiammal lehetek. Egyszerűen csak szükségem van a páromra. És arról sincs szó hogy neki sincs kedve hozzánk, élete szeme fénye a kisfiunk. Egyszerűen csak valahogy megoldást kéne találnunk hogy mindkettőnknek jó legyen...
2016. nov. 25. 20:14
 16/26 anonim ***** válasza:
97%

Én (férfiként, férjként, kisgyerekes apaként) teljesen megértem a feleséget.

A férj rengeteget van távol a munkája miatt. Ha az otthon tölthető időt nagy részét is külön akarja tölteni, akkor neki egyszerűen nem való család. Nem való feleség sem, de pláne nem gyerek.

Mondjuk én, ha gyereket tervezünk, kizárólag olyan állást vállalnék, ahonnan minden este hazaérek. A gyereknek apára is ugyanolyan szüksége van, mint anyára. És nem az apa pénzére, hanem az apa jelenlétére.

Cigizésre megoldás: esetleg lakáscsere erkélyes lakásra, és az erkély lehetne a dohányzóhely.

2016. nov. 25. 23:22
 17/26 A kérdező kommentje:

Ma este hazaért olyan 9 óra fele.

Feljött köszönni aztán ment is le :(

Teljesen kivagyok :(

2016. nov. 25. 23:59
 18/26 A kérdező kommentje:

És még mindig lent van!

Nem érdekelne hogy ma este lent van. Eressze ki a gőzt...

De ugyebár holnap is megy ....na ez már nem pálya!

2016. nov. 26. 00:00
 19/26 anonim ***** válasza:
18%

Még csak öt hetes a pici, nem sok mindent tud vele kezdeni az apja, azon túl, hogy nézi, amikor alszik, amikor esik.

Akármennyire szereti, ez rettentő unalmas most neki. Különösen a kamionozás után.

Az is lehet, hogy még korai neki a gyerek. KÖZÖSEN döntöttetek, hogy most vállaltok babát?

2016. nov. 26. 07:52
 20/26 anonim ***** válasza:
96%

A párod egy rossz alkoholista, aki semmit nem törődik veletek. Nem is értem minek kellett neki család, ha nem foglalkozik veletek.

Nem normális amit csinál és nem, nem tolerálnám sehogy, mert neki abból áll az élete, hogy piál, kocsmázik és haverozik, a maradék fél órát meg "velünk" tölti.. gondolom, jó tartalmasak ezek az otthonlétek. Fognám a lánym és lépnék. Nem egy ilyen kapcsolatot érdemelsz, nem egy ilyen apaképet/férfiképet érdemel a lányod, hogy később neki is ez legyen a normális.

31N

2016. nov. 26. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!