Hogy fogadnátok ezt a karácsonyi látogatás tervet?
24. otthon párommal, majd az éjféli misén.
25. szintén otthon, az én elképzelésem szerint karácsonykor otthon legyen az ember, és remélem, tiszteletben tartják ezt anyáink, de nem biztos. Másrészt szeretném, ha ez lenne a megszokott, mert pl öt év múlva x gyerekkel még ennyire se szeretnék utazni.
26. egyik oldalon szülők
27. másik oldalon szülők.
Ajándék jelképes, szerintem majd a gyerekemnek veszek normálisat, ha lesz, a felnőtteket jó esetben úgysem ez boldogítja.
Ja, és rövid, órás látogatást tervezünk, kb hogy viszünk kóstolót, köszöntjük egymást, együtt örülünk az ünnepnek, koccintunk és kész.
Csak ugye egyáltalán nem biztos, hogy másnak is jó így, és mivel nekem szent a karácsony, boldogságban, szeretetben szeretném tölteni.
Vélemények?
Visszaolvasva tök jól működik többeknél.
Nálunk így van: 24-e otthon, 25-26 a család többi tagja a saját szülőknél, illetve anyós/apóséknál.
Az egyetlen, amit én is kevesellek, 1 óra. Azért alsóhangon is ilyenkor a 3-4 óra még simán kell. Attól függően persze, hogy a vendéglátó család miként tervez.
Nálunk kiegészül, hogy akárhova megyünk, mennek testvéremék feleségekkel, mindenütt van vacsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!