GYES-ből lehet gyerektartást vonni?
Figyelt kérdés
Ha a fiunkkal a párom menne GYES-re a 3. évben (én visszamegyek dolgozni), akkor abból az összegből is köteles gyerektartást fizetni a korábbi házasságából született gyermekek után?
Csak azért érdekel, mert ha az ő nevére megy ez a juttatás, elképzelhető, hogy még ebből is vonnak...
2010. ápr. 29. 15:58
11/12 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, ezt csak sarkalatosan fogalmaztam, hogy végre értse már meg mindenki, hogy nem arra vonatkozott a kérdésem, hogy hogyan lehetne az ő közös gyermekeiktől egy forintot sem elvenni!!! Hanem arra, hogy az én gyermekem után járó juttatásból miért kellene adnom nekik?
Úgy látom, egyesek csak kötekedni járnak erre az oldalra, nem azért, hogy a kérdésekre válaszoljanak!
2010. ápr. 30. 10:04
12/12 A kérdező kommentje:
egy forintot sem = egy forintot is
Bocsi, elírtam.
2010. ápr. 30. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!