Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ruhapénzből lehet gyerektartás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ruhapénzből lehet gyerektartást vonni?

Figyelt kérdés
50 ezer ruhapézből 20 ezret levontak,pedig szükség lett volna az egész összegre a két váltás munkaruhára és cipőre.
2009. márc. 7. 06:29
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Ha arra a célra használod fel és véletlen bírosságon vagy bárhol el kell számolnod azzal a gyerektartással hogyan fogsz??Írsz egy papírt,hogy ruhapénzböl fedezted a tárgy havi gyerektartást 2 tanuval?Szerintem nem jó ötlet.
2009. márc. 7. 08:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem vonhatnak.

Remélem jól értem. A gyerektartást nem fizetted és most a béredböl vonják, és a munkáltató a ruhapénzedböl vonta le.

Szerintem ezt nem lehet. Az én cégemnél is van egy srác akinek a béréböl kell vonni a gyerektartást, és a pénzügyes csaj rettentöen utálja ezt az embert és nálunk sokat vannak külföldön a kollégák és a kiküldetési díja elég magas neki, de abból sem lehet vissza vonnni´, be is írta a kiküldetési pe´nzt is a kolléganöm, de abbol nem vonhatja, mérges is volt hogy ekkora tartozása van aztán alig vonhat vissza.

Szóval szerintem így a ruhapénzböl sem vonhat vissza.

2009. márc. 7. 09:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindíg is fizettem gyerektartást,soha nem volt elmaradásom,sőt 1,5 év túlfizetésem is van.A legnagyobb gyerekem már rég dolgozott ,de még mindíg vonták,Nem igényeltem vissza,nem is fogom ,akkor jopbban álltam anyagilag.Tavaly májusban munkanélküli lettem létszámleépítés miatt,55 éves létemre.Most januártól sikerült elhelyezkednem egy raktárban nettó 92 ezerért.Amunkanélküli segélyből is vontak 33%-ot.A fenn maradó 7% -okat is kifizettem január óta,mióta dolgozom.A raktárban kötelező a védőruházat és cipő.Kevés a maradék összeg,hogy mindent megvegyek az előírásoknak megfelelően.
2009. márc. 7. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ruhapénzből nem lehet vonni,hiszen azzal a legtöbb helyen el kell számolni.

Egyéb juttatásból,bónusz,13-ik havi,prémiumok...stb...ezekből lehet vonni.

2009. márc. 7. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Sajna minden mejövő jövedelemböl, mint ahogy te is irod lefogják, párom is igy van ö is fizet 2 gyerek után rendesen, de amiröl papir van abbol vonják, viszont ga már dolgozik az egyik mért fizeted még ?
2009. márc. 7. 13:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
2009. márc. 7. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!