Gyűlölöm az anyukamat, mit tegyek?
Apukammal tartjuk a kapcsolatot mar 3 eve.
A kisebb tesomat nagyon szeretem.
Anyam mindig is idegbeteg volt, mindenert ütött, uvoltozott velem, regebben heti szinten mondta, hogy tole nyugodtan mehetek allami gondozasba, nem erdekli. Egyszer belem rugott, es eltort a labfeje. Most is folyamatosan üvöltozik velem, hibaztat, hogy semmire nem vagyok jo, hogy egy "lusta diszno vagyok", pedig a suliban 4,3 az atlagom, itthon elmosogatok, kiporszivozok, kiteregetek, a tesomnak en segitek a hazi feladatban, sokszor en megyek erte, iskolai rendezvenyeken mindig ott vagyok es segitek . De o allandoan a tobbiekhez hasonlit, hogy ok bezzeg jobbak nalam. Folyamatosan kritizal, hogy hogy nezek ki, lek*vaz,amikor 17 eves letemre egy baratom sem volt, nem oltozok kihivoan, hanem normalisan.Nem vagyunk tehetosek, de nagyjából megvannak a szukseges dolgaink. Viszont mar 10 eve nem birom kimondani neki azt, hogy szeretlek. Egyszeruen az onbizalmamat porig tiporja, hiaba jon oda neha, hogy jajj tudod,hogy en nem utallak. Azert jon oda, mert utána szivesseget ker. Ami szerintem undorito. Konkretan le sem szar engem. Vesz nekem ruhakat, nem arrol van szo, de nem torodik velem. A tesommal is kezdi ezt csinalni, de nem akarom, hogy o is ugy erezze magat, mint en. O még csak harmadikos. Amikor ranezek anyamra, sirhatnekom van. Utalom ot. Tudom, hogy elkeserito, hogy utalom, de nem tehetek rola.
17L
Valahova le kellett ezt irnom, bocsanat az ekezetert es az esetleges helyesírási hibakert, telefonrol irtam.
17 évesen már bemehetsz a gyamhivatalba és kerheted, hogy apadnal elhess. Bár ha 17 vagy és 3 éve tartjátok a kapcsolatot, akkor nem hiszem, hogy nagyon ugrálna az otletert.
Egy év múlva nagykoru leszel, akkor elkoltozhetsz, ahová akarsz.
Nagyon rossz élethelyzet ez. Van nálatok családsegítő szolgálat? Fordulj hozzájuk, ők átlátván a helyzetet, talán tudnának hatni rá
Egyébként az elköltözést javasolnám, bár a húgod miatt ezt nem szívesen tennéd.
Apukáddal beszéltél erről? Mit mond?
Apukamat 4 eve nem lattam, 1 eve megtalaltam, de mondta hogy szamara halott vagyok. Anyum nagyon orult hogy elváltak, mert tonkretett minket. De ez mar nagyon regen tortent. Apai agrol nagyszulok nem elnek, anyai agrol nem erdekeljuk oket.
De koszonom a valaszokat! :) Sajnos nem tudnek hova koltozni, nagyon szeretem az iskolam es a tesomat is, es nem szeretnek megvalni toluk... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!