Szülők mit szólnátok ha beléptek a szobába és a fiatok ezt a számot hallgatja hangosan? És énekli is
2016. nov. 3. 17:20
21/23 anonim válasza:
Ez egy rakás szar. XD
Amúgy a 2. videóba a csávó úgy néz ki ,mint a fehér Weezy,Young thug ,vagy Fetty wap 2.0. XDDD (Fetty Wap nagyon jó és Young Thug-gal ,illetve Weezy-vel sincs különösebb bajom ,de Jézus...)
Egyébként engedném. Azt hallgat ami akar.
22/23 anonim válasza:
Végighallgattam kérdező, igen, én egyből arra gondolnék, hogy szerelmi bánata van. (nem vagyok már tinédzser, bár akkor is erre gondoltam volna, tudom). Azon ne bánkódj, hogy nem jut eszébe megkérdezni, mert az enyémnek se estek le ilyenek pedig jó anya. De ha szeretnéd, hogy tudja, esetleg, valahogy beszélhetnél róla. Jólesik az együttérzés ilyenkor, nem? Csak a sötét részeket ne vedd magadra belőle. Átéltem már párszor, sz*** dolog.
23/23 anonim válasza:
Teljesen normális nincs benne semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!