Szülők mit szólnátok ha beléptek a szobába és a fiatok ezt a számot hallgatja hangosan? És énekli is
Ez a dal arról szól, hogy ha egy kapcsolatban valaki félre lépne akkor az mekkora hiba lenne, így becsüljék meg egymást... ezt a 15 éves lányom fejtette ki. Ő is ugyanezt hallgatta. Nincs vele semmi baj. Ennek az előadónak meg egyáltalán nem nyálas számai vannak... lásd: K_rv_dal....
Ezt is a lányom fejtette ki, mert azt hittem, hogy biztos szerelmes vagy valami csalódás érte... de nem. Egyszerűen ezt szereti. Lehet, hogy a te fiad is. Szerintem te jobban jártál, hogy arra
a léptél be... Én egyszer erre, és a lányom is énekelte közbe... Lesokkolódtam.
https://www.youtube.com/watch?v=pr4YI7wSotE
De ez van. Avval magyarázta, hogy a külföldi zenéknek se érti a szövegét de a hangzása jó ezért meghallgatja újra és újra. Bár bevallotta, hogy szereti ezt a fajta rap-et... ez az egyik kedvence... De szerencsére nem határozza meg a viselkedését és a beszédmódját az ilyen zenék, úgyhogy nem aggódom ez miatt, mert nincs rá hatással.
Igen, erre gondolnék. Teremtenék rá lehetőséget, hogy ha akarja, öntse ki a lelkét, sokkal többet úgysem lehet tenni, neki kell túljutni rajta.
Amúgy tényleg gagyi szám, de nem ez a lényeg.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!