Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők mit szólnátok ha...

Szülők mit szólnátok ha beléptek a szobába és a fiatok ezt a számot hallgatja hangosan? És énekli is

2016. nov. 3. 17:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
15%
2016. nov. 3. 18:55
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
Neeeee, én tuti elröhögném magam, mivel a férjemmel szoktuk néha ezt hallgatni és röhögni rajta, hogy mekkora sz-r :D Valószínűleg utána reflexből rázendítenék erre a nótára :D https://www.youtube.com/watch?v=_iUMb9e_ZsY Hasonló színvonal...
2016. nov. 3. 19:19
 13/23 anonim ***** válasza:
18%
Mi a baj ezzel? Nehogy már a saját ízlésemet erőltessem másra. ha ez tetszik akkor ezt tetszik neki. (nem vagyok szülő)
2016. nov. 3. 21:29
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mért kéne valamit szólni hozzá?
2016. nov. 3. 21:52
 15/23 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem azt hallgat a fiad amit akar. Másrészt meg lehet, hogy van valami abban a számban amit igaznak érez.Mekkora a fiad? Nem volt mostanában szerelmes?? Amúgy én szeretem ezt a számot. :D
2016. nov. 3. 23:01
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki, hogy "Hát, fiam, te sem az anyádra hasonlítasz" :D :D aztán nevetve kimennék :D
2016. nov. 4. 10:53
 17/23 anonim válasza:
27%

Ez a dal arról szól, hogy ha egy kapcsolatban valaki félre lépne akkor az mekkora hiba lenne, így becsüljék meg egymást... ezt a 15 éves lányom fejtette ki. Ő is ugyanezt hallgatta. Nincs vele semmi baj. Ennek az előadónak meg egyáltalán nem nyálas számai vannak... lásd: K_rv_dal....

Ezt is a lányom fejtette ki, mert azt hittem, hogy biztos szerelmes vagy valami csalódás érte... de nem. Egyszerűen ezt szereti. Lehet, hogy a te fiad is. Szerintem te jobban jártál, hogy arra

a léptél be... Én egyszer erre, és a lányom is énekelte közbe... Lesokkolódtam.

https://www.youtube.com/watch?v=pr4YI7wSotE

De ez van. Avval magyarázta, hogy a külföldi zenéknek se érti a szövegét de a hangzása jó ezért meghallgatja újra és újra. Bár bevallotta, hogy szereti ezt a fajta rap-et... ez az egyik kedvence... De szerencsére nem határozza meg a viselkedését és a beszédmódját az ilyen zenék, úgyhogy nem aggódom ez miatt, mert nincs rá hatással.

2016. nov. 5. 10:53
 18/23 A kérdező kommentje:
arra gondolnátok hogy szerelmi bánata van?
2016. nov. 5. 10:54
 19/23 anonim ***** válasza:

Igen, erre gondolnék. Teremtenék rá lehetőséget, hogy ha akarja, öntse ki a lelkét, sokkal többet úgysem lehet tenni, neki kell túljutni rajta.

Amúgy tényleg gagyi szám, de nem ez a lényeg.:-)

2016. nov. 5. 12:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Draga 1. Valaszolo, aki fuvet sziv fullbiztos h nem orditozik :D
2016. nov. 6. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!