Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Karácsonykor az én feladatom eldönteni, hogy apukámnál vagy anyukámnál legyek-e aznap (vagy akár mindkettőjüknél). Viszont nagyon nehéz úgy megoldanom, hogy anyukámmal és apukámmal is legyek aznap. Hogyan oldjam meg? Bocsi, lehet rossz kategóriába soroltam!
13/l
2016. nov. 3. 12:04
11/18 anonim válasza:
Ha apukáddal laksz, ott karácsonyozz!
12/18 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk, 24 itthon, szűk család, 25 mamáéknal (anya szülei), 26 másik mamáéknál (apa szülei).
Miért nem leszel szent este anyukádékkal, 25 vagy 26-án meg apukáddal, vagy fordítva? Vagy esetleg attól is függhet, dolgozik-e valaki. A karácsony három napos, nem csak 24-én ünepelhettek, szerintem ne oszd be, hogy délelött itt, délután ott. Töltsd a szeretteiddel az egész napot. :)
13/18 anonim válasza:
Mindenekelőtt nem csak karácsonykor kell egymást szeretni ! Nagyon sok ember így gondolja. Ha apu egyedül van , akkor biztos rossz lenne neki ha karácsonykor még te sem lennél mellette. Miközben anyu és az egész család együtt ünnepel . Persze nagyon nehéz egy idegennek tanácsot adni. De addig még van elég idő, bízom benne mindenkinek jó lesz majd bárhogy is döntesz.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. nov. 5. 21:45
15/18 anonim válasza:
te még csak 13 éves vagy, nem a te dolgod a szüleid lelkiállapotáért felelősséget vállalni! mondd meg apukádnak, hogy szeretnéd látni a családot, ezért szeretnél 24-én hazamenni. Ti együtt lehettek 25-én és 26-án. Apukád felnőtt, meg fogja érteni! Hidd el, én is felnőtt vagyok, és pont nem érdekelne, melyik nap karácsonyozunk. Főleg, ha a gyerekem boldog. Ezért felnőtt az ember, hogy az ilyeneken túl tudja tenni magát. Érezd jól magad a családoddal, mert ritkák az olyan pillanatok, amikor a család nagy része összegyűlik.
16/18 anonim válasza:
Hallgass a szívedre. Tudni fogod a helyes döntést lényeg hogy neked is jó legyen.
17/18 anonim válasza:
Ez csak egy vélemény. Apuddal ha jól értem 2en laktok. 13évesen gondolom ezt azt megtudsz főzni sütni. Csinàlnék vacsoràt apàval apànak. Korai vacsora vele utàna csalàd.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért az én kezemben van a döntés, mertazt szeretnék az a szüleim, hogy az legyen amit én szeretnék. De azt hiszem akkor délután apukámmal, este anyukámmal leszek...köszönöm szépen a válaszokat!:)
2016. nov. 6. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!