Hogyan csináljam?
Karácsonykor az én feladatom eldönteni, hogy apukámnál vagy anyukámnál legyek-e aznap (vagy akár mindkettőjüknél). Viszont nagyon nehéz úgy megoldanom, hogy anyukámmal és apukámmal is legyek aznap. Hogyan oldjam meg? Bocsi, lehet rossz kategóriába soroltam!
13/l
Mi miatt nehéz megoldanod? Messze laknak egymástól vagy valami más akadálya van?
Esetleg egyik évben anyukádnál, következőben apukádnál karácsonyozol, ez is lehet egyfajta megoldás.
Megbeszéled a szüleiddel, hogy pl. most anyánál, jövőre apánál leszel 24-én, másnap fordítva.
Vagy 24-én az otthonodban karácsonyolsz, másnap a másik szülőhöz mész. Nem írtad, szüleid párkapcsolatban élnek-e, vannak-e féltestvéreid, stb. Ez sem mindegy!
Nem tartom jó ötletnek, ha utazgatással töltöd a szentestét, mert egyik szülődnek fuvaroznia kell téged, így mindkettőtök ünnepe odalesz.
Csináljatok apukáddal 23-án karácsonyt, 24-t töltsd anyukádékkal, aztán, ha nincs más programod 25-re, akkor azt a napot is töltsd apukáddal, hogy ne legyen egyedül.
Vagy:
Apukáddal legyél Szenteste 6-7 óráig, utána menj át anyukádékhoz.
Jobb ötletem nincs. :(
2. vagyok megint:
Azt írod, hogy csak édestestvéreid vannak, ők hol és hogyan karácsonyolnak? Anyukádnál lesz mindenki, esetleg házastárssal,gyerekkel? Nem írtad, kinél laksz?
Kérdező,ez esetben csak te döntheted el, hogy a nagy családot választod-e, vagy apukádat egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!