Szeretnek egy emlék videot csinalni az osztalynak, milyen zenet válasszak melle? Valami kulfoldit akarok.
Figyelt kérdés
Összegyüjtöttünk csoo képet az osztalytarsakrol, az osztalyfönökröl, es ugy szeretnem behozni mint egy videot, csak nem tudom milyen zene illene mellé. Kérlek segitsetek!!!!2010. ápr. 27. 18:52
1/6 anonim válasza:
Ákos Ilyenek voltunk
az ilyen videokhoz mindig ez szól
2/6 anonim válasza:
Külföldit? Szerintem a magyar zene többet tud emlékül adni, mint a külföldi... Számíts rá, hogy nem sok mindenkit fog meghatni az idegen nyelvű zene. De hallgasd meg ezt:
> Edward Maya- Stereo Love < (:Emlék:). De sztem is Ákos- jobb!!!! ;)
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy az osztalyom nem magyar, es ugyse értenék, ezert inkabb külföldit szeretnék.
2010. ápr. 27. 19:18
4/6 anonim válasza:
Aerosmith - Cryin'
Taylor Swift - You belong with me
Szerintem ezek megfelelnének, de én is Ákos mellé tenném a voksom.
5/6 anonim válasza:
Shiny Toy Guns-tól továbbá ajánlanám a You are the one-t.
Szemezgess, de talán holnap még tudok adni pár számot. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi :)
2010. ápr. 27. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!