Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy apuka drogozik?

Figyelt kérdés

Pontosabban rendszeres marihuána fogyasztó.És ettől teljesen kikelt önmagából.Legtöbbször lehangolt,unott,depresszióra hajlamos.

Mellette maradnátok vagy elhagynátok,ha úgy érzitek nem tudtok neki segíteni?

Hisz egy anyának a gyerek érdekeit kell szem elött tartania. De mi a jó neki,ha megfosztjuk az apjától vagy,ha nap mint nap ezt látja??

2016. nov. 1. 15:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

10: És gondoltad, az nagy segítség lesz neki, ha szülsz egy gyereket, és innentől családfői feladatok is terhelik? Érdekes...

Nem kell a gyerekkel takarózni! Tojsz te arra szerencsétlenre, inkább feláldozod, hogy megmentsd a hulladék drogos pasidat.

Szégyelld magad!

2016. nov. 1. 17:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés is nagyon jó példa arra, hogy hogyan állnak az emberek a szeretet/szerelem/párkapcsolat kérdésköréhez.

A józan ész ezt diktálja, azt diktálja, persze.

Ép ésszel nem lehet szeretni.

A szeretet irracionális.

Éppen ezért írom, hogy a párkapcsolat iszonyú sok energia, ezért én sem vagyok rá alkalmas. Nem is szeretnék sose, mert nincs rá energiám.

De ha az ember szeret valakit, és hangsúlyozom: energiája(pénze) is van rá, attól még kitarthat mellette.

Én nem tudok így szeretni, és valószínűleg a társadalom 80%-a sem.

Mert a szeretet nem a józan észről szól, nem az érdekekről.

A szeretet nem vár el semmit.

2016. nov. 1. 17:34
 13/20 anonim ***** válasza:

A gyereked és te is akkor fogsz a hapsi szintjére lecsúszni, ha vele maradsz!

Ő azt a lejtős, felelőtlen utat választotta, hogy drogos lesz! Egészségére!

De nem kell ehhez asszisztálnod neked! Ő már döntött, egy ilyen alak pedig nem férjnek, s főleg nem apának való.

Ehhez tartsd magad. Nincs rajta mit segíteni, mert ő nyakig benne van, és tudtommal nem állt eléd, hogy mindennél jobban akarom, hogy segíts rajtam, hajlandó vagyok leszokni róla plíííz!

Értve? Tehát mi következik ebből? Lapát.

Annyira szomorú, hogy látszólag felnőtt nő 1 gyerekkel idáig nem jut el...

2016. nov. 1. 17:36
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
de a rendszer hibája, hogy ilyen emberek léteznek. - A nagy loturot! Masnak is vannak gondjai, ertelmes ember megsem a drogokhoz menekul. Senkinek sem tartanak fegyvert a fejehez, maga dont arrol hogy drogozni kezd. Epp ezert gondolkodas nelkul elhagynam.
2016. nov. 1. 18:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tesz jót a gyereknek,hogy ezt látja. Elegge sokba kerül. Próbáld meg ravenni,hogy ritkábban szívjon. aztán utána már hamarabb abbahagyja. Keressen valami hobbit helyette. Eleinte nagyön nehéz lesz. Régóta csinálja?
2016. nov. 1. 20:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy a pasi mit gondol erről az egészről. Hogy szerinte helyénvaló-e így gyereket nevelni, és szerinte ez teljesen rendben van így, vagy arról van szó, hogy szerinte is jobb lenne, ha nem csinálná, de nem TUD lemondani erről. Utóbbi esetben lehet segíteni - feltéve, hogy szeretne felhagyni ezzel a magatartással -, előbbiben nem, mert egyszerűen tök más a meglátásotok arról, hogy mi a normális.
2016. nov. 1. 22:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Exem csaladja volt ilyen. Fater kis drogot hasznalt aztan egyre tobbet. Exem batyja is fuggo lett. Az anyja pedig idegroncs, intezetbe akartak zarni. A drog nem jatek. Ha valaki kiakar maszni belole, kimaszhat, de ezt minden egyen legbelul ugy is tudja. A szeretettel tenyleg sokmindent el lehet erni. Pl: exem batyja szerette a hugat igy ha egyszeris drogot latott a kozeleben pl a fatertol oriasi balhet csapott. Szerintem a jelenlevok kozul senki nem tudja a pontos valaszt, beleertve engemet is. Te kormanyzod az eleted, te dontesz a sorsod felol.
2016. nov. 2. 00:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem faterom a mai napig szívogat, mindig is csinálta, igaz nem rendszeresen. Szintén hajlamos a depresszióra is. De komolyan nem bánom, hogy ő az apám, inteligens, jófej, nem tökéletes, de senki sem az. Egy alkohol problémákkal küzdő fickó szerintem rosszabb. De persze minden ember más.
2016. nov. 2. 12:17
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Technikailag bárki lehet apuka aki képes az ejakulációra de valódi apává a felelősség és a családszeretet teszi az embert. Tehát ez nem apuka, ez csak egy biológiai közreműködő egy születéshez, semmi több. Az ilyen nem apa, nem méltó erkölcsileg sem ahhoz, hogy egy család fejének lehessen nevezni. A gyermek szempontjából kizárólag csak hátrányos ha ez az apakép van előtte. De ne menjünk bele mert oldalakat tudnék írni, miért hátrányos, ha egy gyermek ilyen ember mellett nőne fel. Arról nem beszélve, mi van ha vészhelyzet van és szükség volna rá de be van lőve, vagy pont ő idéz elő nagy hallucinációjában egy vészhelyzetet és emiatt tragédia történik. Nem is olyan rég, volt ilyen, ne feledjük, amikor a gyermeket kidobta a szülője a sokadik emeletről. Szóval... Még mindig jobb egyedül mint egy olyan mellett aki egy csőd. Nem mellesleg mindenkivel megy az idő, és mindenkinek jár, hogy találjon rendes párt. Mennél hamarabb leszel megerősödött független nő, annál hamarabb leszel teljes értékű lelki lény, és annál hamarabb leszel alkalmas arra, hogy egy normális pasid legyen. Mellette és közvetlenül utána senkinek se fogsz kelleni, mert míg mellette vagy és utána is, te "csak" egy drogos exe leszel... De idővel amikor ez feledésbe merül, lehetsz igazi királynője valakinek aki mellett érdemes lesz leélni egy életet. Mellette meg ki tudja meddig tart a nagy közös élet. Egy túladagolásig?
2016. nov. 15. 17:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, azért hülyeségeket nem kell beszélni :D A marihuánát nem lövik, hanem szívják, szóval "belőve" nem lehet tőle senki. Nem is hallucinogén, úgyhogy semmiféle hallucinációja nincs annak, aki használja, ez így megint csak hülyeség. Ja, és túladagolni sem igazán lehet, úgyhogy nem kéne ilyesmit előrevetíteni a kérdezőnek.
2016. nov. 15. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!