Mit gondoltok arról, ha egy apuka drogozik?
Pontosabban rendszeres marihuána fogyasztó.És ettől teljesen kikelt önmagából.Legtöbbször lehangolt,unott,depresszióra hajlamos.
Mellette maradnátok vagy elhagynátok,ha úgy érzitek nem tudtok neki segíteni?
Hisz egy anyának a gyerek érdekeit kell szem elött tartania. De mi a jó neki,ha megfosztjuk az apjától vagy,ha nap mint nap ezt látja??
10: És gondoltad, az nagy segítség lesz neki, ha szülsz egy gyereket, és innentől családfői feladatok is terhelik? Érdekes...
Nem kell a gyerekkel takarózni! Tojsz te arra szerencsétlenre, inkább feláldozod, hogy megmentsd a hulladék drogos pasidat.
Szégyelld magad!
Ez a kérdés is nagyon jó példa arra, hogy hogyan állnak az emberek a szeretet/szerelem/párkapcsolat kérdésköréhez.
A józan ész ezt diktálja, azt diktálja, persze.
Ép ésszel nem lehet szeretni.
A szeretet irracionális.
Éppen ezért írom, hogy a párkapcsolat iszonyú sok energia, ezért én sem vagyok rá alkalmas. Nem is szeretnék sose, mert nincs rá energiám.
De ha az ember szeret valakit, és hangsúlyozom: energiája(pénze) is van rá, attól még kitarthat mellette.
Én nem tudok így szeretni, és valószínűleg a társadalom 80%-a sem.
Mert a szeretet nem a józan észről szól, nem az érdekekről.
A szeretet nem vár el semmit.
A gyereked és te is akkor fogsz a hapsi szintjére lecsúszni, ha vele maradsz!
Ő azt a lejtős, felelőtlen utat választotta, hogy drogos lesz! Egészségére!
De nem kell ehhez asszisztálnod neked! Ő már döntött, egy ilyen alak pedig nem férjnek, s főleg nem apának való.
Ehhez tartsd magad. Nincs rajta mit segíteni, mert ő nyakig benne van, és tudtommal nem állt eléd, hogy mindennél jobban akarom, hogy segíts rajtam, hajlandó vagyok leszokni róla plíííz!
Értve? Tehát mi következik ebből? Lapát.
Annyira szomorú, hogy látszólag felnőtt nő 1 gyerekkel idáig nem jut el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!