Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves leszek nemsokára, és...

17 éves leszek nemsokára, és felmerült bennem az az ötlet, h szülök a páromnak egy babát! Szerinteek jó ötlet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 19:53
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
HA CIGÁNY VAGY ÉS FOGYATÉKOS, AKKOR NAGYSZERŰ :)))))
2010. nov. 1. 12:22
 42/43 anonim ***** válasza:

xD Ember...ha ez a kérdés egyáltalán felmerült benned, akkor NE szülj gyereket SOHA!

Ha te 17 évesen gyereket szülnél, akkor valszeg a pici lány/fiú is követni szeretné anyuci példáját -.- sőt...azok már 15 évesen gyártanák az unokákat XD

Amúgy az én anyám 16 évesen szült (mikor én voltam 1 hónapos, ő akkor volt 17), de nem azért, mert húde hiányzott neki egy baba...Ő rendesen védekezett mindig és véletlen becsúsztam neki és úgy döntött, hogy felelősséget vállal értem és felnevel. MEG IS TETTE! Igaz, hogy apa nélkül nőttem fel és valamiért bennem van az, hogy huh de szeretnék babázni... :) de tudom, hogy még csak 18 vagyok és nem a fiúkon kell járnia az eszemnek, hanem azon, hogy a jövendőbeli kis szememfényét miből tartom majd el! És ezt nekem nem magyarázta el senki... Józan paraszti ésszel rálehet erre jönni! (Egy "barátnőm" rendszeresen le is szól azért, amiért még nem voltam fiúval, holott ő panaszkodik arról, hogy az elsőt egy olyannak adta, aki nem érdemelte meg -.-)

Amúgy te mondtad/írtad, hogy van öröklött betegséged...szemét leszek, ezért bocsi...és mi van akkor ha ezt a betegséget a baba is elkapja?

2010. nov. 1. 12:48
 43/43 anonim ***** válasza:

HOGY TE MEKKORA EGY TETVES KÖCSÖG VAGY!!!!

AZÉRT AKARSZ GYEREKET SZŰLNI, MERT BENNE VAN A PAKLIBAN, HOGY 5 ÉV MÚLVA MÁR NEM ÉLSZ?!

EKKORA EGY KÖCSÖGÖT MÉG NEM LÁTTAM!

SZEGÉNY PÁRODAT EGY ÉLETRE LEKÖTNÉD A GYEREK MELLETT, HOLOTT HA NEM LENNE TŐLED ROHADT KÖLYKE, AKKOR BOLDOG ÉLETET ÉLHETNE EGY MÁSIK NŐVEL, AKI TALÁN NEM SZŰLT 17 ÉVESEN GYEREKET AZ AKKORI PÁRJÁNAK...ELMEOTTHONBA AZ ILYEN KISLÁNYOKKAL!

2010. nov. 1. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!