17 éves leszek nemsokára, és felmerült bennem az az ötlet, h szülök a páromnak egy babát! Szerinteek jó ötlet?
A sulit befejezni hogy fogod?
Ki fogja felnevelni a gyereket? A nagyszulok?
A baratod mit szol az otletedhez? Egyaltalan van sajat keresete?
Miert nem lehet ezzel varni par evet? Mi van, ha a fiatal baratod meg nem kesz erre, de ezt nem tudja? Hisz csak akkor fogtok azzal szembesulni, hogy milyen sok felelosseggel es nehezseggel jar egy gyerek, mikor megszuletik. Ha a baratod fiatal, nem tudja ezt felfogni. Egy ferfi ezt annyira nem is tudja aterezni, hisz nem o fog mindezen keresztul menni.
Ne erts felre, en is eleg fiatalon (22) szultem, de csak azert, mert a ferjemmel anyagilag megengedhettuk es mindketten befejeztuk az egyetemet. Mindketten tudtuk, hogy mit vallalunk. Szerintem az, hogy nem vedekeztek rendesen, nagyon rossz, mert a fiatal parod barmikor meggondolhatja magat es ott hagyhat a gyerekkel. Akkor mihez kezdesz? Meg 22-23 eves fiu is fiatal az apasaghoz. 95%-uk meg akkor is eretlen, nem hogy 17-18 evesen. A gyereket konnyu megcsinalni, de utana fel is kell nevelni, el is kell tartani es rengeteg turelem kell hozza.
24/N
Hohóó, itt sokan összekeverik a roma nőket akik csak a családi pótlék és társai miatt szülnek 1000 gyereket.
Szerintem a kérdező nem ilyen.Amúgy meg már irtam egy választ,hogy ha a szüleid bele eggyeznek és a párod is akarja,akkor hajrááá!
Szia.
Nos, én is hamar szerettem volna anya lenni, így elvégeztem a főiskolát, dolgoztam és 5év párkapcsolat után megszületett a kisbabánk, akit Nem a páromnak szültem hanem magunknak. De én vállaltam azt is (mivel a párom is 23 éves) hogy ha úgy van egyedül is fel tudom nevelni a kicsit.
Tudod, ha valaki akkor én nagyon vágytam már babára, de mégis vannak pillanatok mikor nagyon nehéz.
Egy baba nem annyiból áll hogy megszülöd.
Felkészültél arra hogy elhízol, kicsíkosodsz, magára a szülésre(nem ám gyerekjáték), arra hogy éjjel felkelsz és otthon leszel a gyerekkel?
Mert lehet hogy gyakran lesz olyan hogy Te otthon gubbasztasz a babával a párod meg épp a haverjaival mulatozik.
Ha ezekre készen állsz akkor hajrá.
Mennyi ideje vagytok amúgy együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!