Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves leszek nemsokára, és...

17 éves leszek nemsokára, és felmerült bennem az az ötlet, h szülök a páromnak egy babát! Szerinteek jó ötlet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 19:53
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Már elnézést , de szó nincs arról hogy most ebben a pillben teherbe esek ... wáhhh ! Minden féle segitség , anyagi háttér meg van , anyum egyedül nevel , barátomnál meg nem nagyon törödnek a sráccal , csak az apja, de neki is 16 évesen lett gyereke ..
2010. ápr. 26. 20:12
 22/43 anonim ***** válasza:
94%

A sulit befejezni hogy fogod?

Ki fogja felnevelni a gyereket? A nagyszulok?

A baratod mit szol az otletedhez? Egyaltalan van sajat keresete?

Miert nem lehet ezzel varni par evet? Mi van, ha a fiatal baratod meg nem kesz erre, de ezt nem tudja? Hisz csak akkor fogtok azzal szembesulni, hogy milyen sok felelosseggel es nehezseggel jar egy gyerek, mikor megszuletik. Ha a baratod fiatal, nem tudja ezt felfogni. Egy ferfi ezt annyira nem is tudja aterezni, hisz nem o fog mindezen keresztul menni.

Ne erts felre, en is eleg fiatalon (22) szultem, de csak azert, mert a ferjemmel anyagilag megengedhettuk es mindketten befejeztuk az egyetemet. Mindketten tudtuk, hogy mit vallalunk. Szerintem az, hogy nem vedekeztek rendesen, nagyon rossz, mert a fiatal parod barmikor meggondolhatja magat es ott hagyhat a gyerekkel. Akkor mihez kezdesz? Meg 22-23 eves fiu is fiatal az apasaghoz. 95%-uk meg akkor is eretlen, nem hogy 17-18 evesen. A gyereket konnyu megcsinalni, de utana fel is kell nevelni, el is kell tartani es rengeteg turelem kell hozza.

24/N

2010. ápr. 26. 20:12
 23/43 A kérdező kommentje:
a sulit a gyerek melett is el tom végezni ! érettségizni ma már bárhogyan lehet .. szakmai gyakorlatom meg már van ! és igen van saját keresete! mi nvelnénk fel a picit .. én nem vagyok oan , h a saját gyerekemet másnak adjam h nevelje !
2010. ápr. 26. 20:15
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen azért még korai.Mondjuk barátom testvére 22(most 23) évesen szült, de az azért más, mert előtte dolgozott a csaj, évek óta együtt vannak, a fiú is dolgozik, van saját lakásuk,a lány mos, főz, takarít, stb. De ez más.Mert nem az a baj, hogy valaki mondjuk 20 évesen szül, de legyen hova,mert egy gyereket fel is kell nevelni, etetni,ruházni, miegymás.Szóval 17 évesen korai..Mondjuk van olyan rokonom, aki 17 évesen szült, és tisztességesen, felnevelt 3 gyereket, akik már felnőttek.De ne szülj 17 évesen szerintem. Bár a te életed...
2010. ápr. 26. 20:15
 25/43 anonim ***** válasza:
21%

Hohóó, itt sokan összekeverik a roma nőket akik csak a családi pótlék és társai miatt szülnek 1000 gyereket.

Szerintem a kérdező nem ilyen.Amúgy meg már irtam egy választ,hogy ha a szüleid bele eggyeznek és a párod is akarja,akkor hajrááá!

2010. ápr. 26. 20:18
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
te nagyon okos kislány. és ha teherbe ejt a pasid aztán elhagy? neki van keresete neked nincs. ebből látszik, hogy kicsit sem vagy még érett az anyaságra.
2010. ápr. 26. 20:22
 27/43 anonim ***** válasza:
20%
Utolso elotti elotti vagyok. Akkor hajra, ha tenyleg minden megvan, csak arra legyel felkeszulve, hogy lehet, hogy egyedulallo anya leszel. Ha ennek tudataban is vallalod a gyereket es tenyleg van hol elnetek a sajat penzetekbol, akkor rajta.
2010. ápr. 26. 20:24
 28/43 anonim ***** válasza:
98%

Szia.

Nos, én is hamar szerettem volna anya lenni, így elvégeztem a főiskolát, dolgoztam és 5év párkapcsolat után megszületett a kisbabánk, akit Nem a páromnak szültem hanem magunknak. De én vállaltam azt is (mivel a párom is 23 éves) hogy ha úgy van egyedül is fel tudom nevelni a kicsit.

Tudod, ha valaki akkor én nagyon vágytam már babára, de mégis vannak pillanatok mikor nagyon nehéz.

Egy baba nem annyiból áll hogy megszülöd.

Felkészültél arra hogy elhízol, kicsíkosodsz, magára a szülésre(nem ám gyerekjáték), arra hogy éjjel felkelsz és otthon leszel a gyerekkel?

Mert lehet hogy gyakran lesz olyan hogy Te otthon gubbasztasz a babával a párod meg épp a haverjaival mulatozik.

Ha ezekre készen állsz akkor hajrá.

Mennyi ideje vagytok amúgy együtt?

2010. ápr. 26. 20:45
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen majd megbolondultam, hogy mikor kéri meg a barátom a kezemet, meg majd egyszer gyerekünk lesz. Két évvel később kirúgtam, mert egy fszkalap volt és teljesen más irányba fejlődtünk, ahogy szépen nőttünk fel. Ha akkor az történik, amit a rózsaszín szemüvegem mögött kitaláltam, akkor most elvált nő lennék. Egy gyereket viszont nem lehet egy illetékbélyeg áráért leadni, hogy bocs ez nem jött össze, mégsem akarom. Korai hidd el.
2010. ápr. 26. 21:01
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg érett lennél az anyaságra, nem a gyakorikerdesek.hu válaszolóitól kéne véleményt kérned
2010. ápr. 26. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!