17 éves leszek nemsokára, és felmerült bennem az az ötlet, h szülök a páromnak egy babát! Szerinteek jó ötlet?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 19:53
11/43 A kérdező kommentje:
NEM KAMU !
2010. ápr. 26. 20:06
12/43 anonim válasza:
'Pedig lehetnék mert nem nagyon védekezünk... ' No comment
Szerintem még várj vele legalább egy évet, hogy nagykorú legyél aztán vágjatok bele a dologba. Ha minden megvan egy gyerekneveléshez az ok viszont azt se felejtsd el, hogy a következő 18 évet a gyerekneveléssel kell töltened.
13/43 anonim válasza:
Van házatok?Van állásod?És a pasidnak?El tud tartani egy családot?Gáz,villany számlát egyéb kiadásokat tudtok majd fizetni?És mit csinálsz ha a fiú úgy dönt ,hogy ez neki még korai?Te is elhagyod majd a gyerekedet?GONDOLKOZZ MÁR!Neked még buliznod kell!Pasizni.A szüleiddel veszekedni mert nem engednek el discoba.Inkább ezekkel foglalkozz!!!!
14/43 anonim válasza:
Nem tudom miért izélitek le mind.Több olyan ismerősöm is van aki szült.2 lány szomszédom van az eggyik 16 a másik 18 évesen szült egy-egy gyönyörű babát. Az unokatestvérem osztályába akik szakközépbe járnak (vendéglátóiparba) ez az utcsó évük és már ketten is eltervezték a nyárra az esküvőt,az eggyik már meg is szült.Én azt tudom mondani,hogy ha tényleg szeretitek egymást és ő is szeretne,na meg a szülők sem ellenkeznek akkor előre is jó babázást tudok csak kívánni =)
15/43 anonim válasza:
Nem jó ötlet, még te is gyerek vagy!
16/43 A kérdező kommentje:
1.) nem járok buliba
2.) nincs a faluba diszkó
2010. ápr. 26. 20:08
17/43 anonim válasza:
17 évesen szülni? nem akarok itt bántani senkit, de tudod hol divat? akiknek se ablak se ajtó csak deszka, azt élnek egy szobába 8an,segélyekből ezresről, na ott divat 17 évesen szülni, én mélyen lenézem az olyan embereket,akik még maguk sem töltötték be a felnőtt kort, de már szülik a következő generációt.
18/43 anonim válasza:
Szerintem ne, nem lenne jó ötlet, még előtted az élet, és gyerek mellett meg nem tudsz nagyon semmit csinálni, és most leszel 20 év körül amikor az ember "bulizik" stb..... szóval még ne....lesz még rá alkalmad, még élvezd az életed.
19/43 anonim válasza:
előző vagyok....nem csak bulik, hanem bármi más... egyszer vagy fiatal, ne rontsd el ezt egy babával, mármint nagy felelősség, sok idő.....
20/43 anonim válasza:
17 évesen nem jársz suliba? :) ok szüld nyugodtan,senki se lepődne meg rajta, úgy is fizetünk elég adót rátok,simán eltartunk... nem hogy egy szakmán jrna az agyad,szülésen inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!