Mit csináljak? Nincs kedvem élni sem.
Szerintem először vegyél egy macskát vagy egy kutyat, az allatok segitenek atveszelni a nehez idoszakokat.
Ez utan folytasd a barat keresest, ne add fel ilyen hamar :)
"a barátaim se keresnek már mert szerintem azért mert mindenkinek barátja van"
vagy azért mert a téged ért gyász miatt negatívan állsz a dolgokhoz. A barátok is belefáradnak ám egy idő után. Tudom könnyű ezt mondani, de szedd össze magad, és akkor meg tudod majd tartani az Új barátokat, és rendezni a dolgokat a régiekkel is. Ha valaki ugyanazt a visszajelzést kapja mindenkitől az egyet jelet a hiba az ő készülékében van, nem mindenki mással van a probléma.
Szóval : Ha kell , kérj segítséget szakembertől, de próbáld meg elengedni a gyászodat. Ismerkedj, ÉLJ, ugyan is- bár tudom hogy ez kegyetlenül hangzik- anyukád halt meg és nem te. Ahhoz hogy jó irányba változzanak a dolgok, sokszor önmagán is változtatni kell az embernek.
En is ilyen helyzetben vagyok , igaz anyam el de en kulföldre szakadtam. Magamra.
En nem akarok menni kopogtatni az emberek vállát h hé legyunk baratok.
Muszaj megvarni szerintem h a helyzet adja magát .
Szerencse is kell .
Mondjuk erettsegim utan (kb 20 eve volt ) volt osztalytarsaim nekem is villamsebesen szetzeledtek , meghazasodtak, kulföldre költöztek. Ez egy ilyen kor.
Lenyeg hogy éld ki a gyászod es utana próbald megörizni a " normalis " elméd , ez a titka a túlélésnek.
Ne hagyd h a negativ gondolatok tönkretegyenek.
Mert akkor nagyon nehez dolgod lesz, kersegbeesetté es görcsössé válsz.
Nem kell kifordulj magadból. Mindennap nezz szembe a kihivasokkal, es lehet felev , 2 év vagy 5 év múlva rendezödik az életed, azaz elérsz egy egyensúlyt.
Szerintem elveszettnek érzed magad , ez egy krizisállapot.
Es erthetö is 100% ban.
Es nem rinyalas ez ahogy irta valaki.
Ezert nem is szep elfordulni a barattól mert nehézségei vannak de kevés a jó ember .
Lenyeg h tudd h nem a te hibad a mostani helyzet , a legrosszabb ami ilyenkor törtenhet h magadat hibaztatod.
Szerintem a meglevö csaladtagjaidat kene megkeresd par jó szóért , vigaszért. Ilyen lelki allapotban nem lehet baratokat keresni .
Fel a fejjel es sok szerencsét !
Lehet h adott lelkiállapotban nem is valasztanal megfelelö embereket magad köre ,lehet megalazó kapcsolatokba bonyolódnál, te meg a gyászon nem vagy túl , csak egy féléve halt meg anyukád. Fogadd öszinte részvétem!
Sirj ha jön , éld át a fájdalmat , h tudd elengedni , maskepp különös utakat tör magának a fájdalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!