Kinek "cikibb" és hány éves kortól a szüzesség egy férfi és egy nő esetében?
Figyelt kérdés
Azért itt tettem fel a kérdésemet, mert ide, úgy gondolom, hogy idősebbek járnak. Szóval maradjon csak itt.
Ne mondjátok, hogy nem sosem "ciki" , mert biztos, hogy egy bizonyos kortól már TÉNYLEG az.
2010. ápr. 26. 15:33
51/53 A kérdező kommentje:
Prostiban sokat gondolkodtam, körbenéztem a piroslampa.hun megilyenek, de nem tudnék ilyesmit bevállalni.
2010. ápr. 30. 08:58
52/53 anonim válasza:
Akinek van egy kis erkölcsi tartása nem is vállal be ilyet.Annyira nem kell elkeseredni hogy az első alkalom egy ilyen legyen.Szerintem bánnád is..Aztán meg kitudja mit is vihetnél haza " ajándékba" egy olyan nőtől.És aztán ott van az is ha később vissza gondolsz majd egy jövőbeli barátnődnek párodnak nem lenne túl hízelgő bevallani ha szóba kerül.Bár lehet kicsit régimódi vagyok nekem ez a véleményem erről.
53/53 Imre777 válasza:
Születés után a második napon már ciki mindenkinek! Főleg szülőknek!
Bocsánatot kérek!
Nem olvastam el ezt a rengeteg hozzászólást!
Férfiaknak nincs szűzhártyájuk, nem szüzek.
Nem is tudom, hogy cikinek nevezzem! Inkább szörnyű ez a b.a**sz ,.ni minden áron ész nélkül gondolkodás és gyakorlat!
A szüzesség elvesztése szörnyű!
(Tudom természetes, de akkor is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!