A fejlettségi szintől is függ hogy mit gondol 1 fiú/férfi a szüzesség elvesztéséről? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nemrég beszélgettem az egyik haverommal és ő olyakat mondott hogy neki nem kell még barátnő ő csak simán 1 egy éjszakás kalandot szeretne.Én vele egyidős vagyok és 2 érzés váltakozik bennem: egyszer úgy gondolom hogy milyen jó lenne már egyéjszakás kaland, de máskor viszont arra gondolok hogy azt egy olyan lánnyal kéne elvesztenem akivel már egy ideje járnék.
Ez a 2 féle gondolkozás mitől különbözik, attól is függhet hogy egy fiú mennyire érett lelkileg vagy csak simán egyénfüggő(minden ember más)?
Csak értelmes válaszokat kérnék
Köszönöm
2010. okt. 15. 20:47
1/4 Kamuuu válasza:
Ez szerintem hát inkább mind a 2:D mert ha valaki érett attól még akarhat egy éjszakás kalandot mert vannak olyanok akik nem akarnak kapcsolatot csak dugni:D
2/4 A kérdező kommentje:
ez igaz :D de én az első szexre gondoltam hogy azt hogyan jobb elveszteni...
2010. okt. 15. 20:50
3/4 anonim válasza:
Csak azért nem tudod eldönteni, hogy mit akarsz, mert amikor azt érzed, hogy de jó lenne már elveszíteni, akkor már nagyon kanos vagy, de alapból meg normális fiú vagy.
4/4 anonim válasza:
na jó nem mindegy neked kivel hol mikor vesztesz el valami olyat ami sose volt a tiéd kérdezz már meg pár embert milyen volt az első
a válasz a fa..om tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!