Kinek "cikibb" és hány éves kortól a szüzesség egy férfi és egy nő esetében?
Azért itt tettem fel a kérdésemet, mert ide, úgy gondolom, hogy idősebbek járnak. Szóval maradjon csak itt.
Ne mondjátok, hogy nem sosem "ciki" , mert biztos, hogy egy bizonyos kortól már TÉNYLEG az.
Szerintem nem ciki (bár kérted, hogy ezt ne írja senki), de a nőknek az első élmény nagyon kellemetlen lehet. Minél öregebbek annál inkább hajlamosak olyan partnert választani a végén (pánikból) első alkalomra, akit nem is szeretnek. A rossz élmény kedvezőtlenül befolyásolja a későbbi nemi életüket.
A férfiaknak nem jelent hátrányt különösebben, több partnert elfogyasztó férfi is lehet rettentő rossz szerető, mert mondjuk önző vagy egyszerűen képtelen átérezni, hogy mi kell a másik félnek.
Emiatt szerintem ha a férfi nem árulja el, hogy hány éves, akkor nem lényeg.
Szerintem te fogalom zavarban szenvedsz..
A magánügy mióta lehet ciki?
Ez olyan mintha ciki lenne hogy református vagyok nem zsidó..
Nyersen:
Bocs de kinek mi köze ahhoz hogy ki mikor bszik vagy nem bszik először?
Bőven kimaradsz sok jóból :(
Szeretnél beszélgetni?
Különben meg ha csak a szex számít mer jaj az a rohadt hártya vagy akármi akkor ott van meg is lehet venni a szolgáltatást..
Ha meg nem csak ez számít akkor már mégis mi lehet ezen ciki?
Az hogy nincs alkalom vagy erre alkalmas a környezetedben?
vagy az hogy nem oylan heylen lax ahol erre lenne megfelelő?
Vagy az hogy tartod magad az elvárásaidhoz és nem vagy megalkuvó csakmert van egy nagy átlag aki az?
Vagy nem értem komolyan.. Biztos én vok hülye...
Egyszerüen nem tudom ezt értelmezni nah!!!!
szerintem lánynál nem is a "cikiséggel"van gond
hanem náluk az orgazmus nem fog csak úgy jönni (mint a pasiknál)tanulni kell, kitapasztalni saját magukat, ami eltarthat évekig
szerintem...
Nézd , már akadnak is akik itt füzögetnének, persze nem nem ám feltétel nélkül meg érdekből nem ám.. (dehogynem)
Te döntöd el hogy beleolvadsz a nagy átlagba, vagy a nagy átlagon felülemelkedsz és csupán egy darabja lesz a személyednek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!