Annyira sokan rosszindulatúak itt. Szerintetek mi lehet az oka?
Hú, nem tudtam minden választ végigolvasni, de a gríztortás kérdés az tényleg durva volt.
Szerintem a fő ok, hogy az internet tele van nagyon hasznos dolgokkal is, de nagyon nagy butaságokkal is. Sok helyről bombázzák az embert, többnyire ellentétes információkkal, főleg a baba-mama témakörben szembesültem ezzel, de úgy általában is megfigyelhető ez. Ezzel egyidejűleg folyamatosan azt szajkózzák a médiumok, hogy legyen önbizalmad, hallgass a megérzéseidre, merd vállalni önmagad. Ebből a kettőből pedig összejön egy olyan ember, aki az adott kérdésben nem elég tájékozott vagy rossz forrásból tájékozódott, viszont annyi önbizalommal bír, hogy elhiszi: senki nem tudhatja jól a kérdésre a választ, csak ő. Ha ezt valaki nem fogadja el - mármint az ő válasza helyességét, akkor jön az anyázás mert észérvekkel nem tudja alátámasztani a mondandóját, így már csak ez marad. Ami vigaszt nyújthat az az, hogy valószínűleg ő sokkal idegesebb lesz ha nem fogadják el a válaszát mint amekkora lelki törést okoz nekünk, hogy egy vadidegen ember szidja a felmenőinket. :-)
Talán mert sokan itt élik ki kiabálós, ordítozós, gúnyolódós, bunkócska hajlamait. Mert a minap is egy illető feltett egy teljesen normális kérdést(vallással kapcsolatban) és én válaszoltam rá, ami az én véleményem volt. Erre jön egy másik és azt mondja, hogy hülye vagyok és nem jártam töri órára. Úgy beolvasott, hogy csak na, s még csak nem is ismerjük egymást.
A bunkókkal nem kell foglalkozni. Biztos savanyú a szőlő és így jobban érzi magát.
Sajnos sok ilyen van, de nem ez a jellemző. Úgy tapasztalom, azért vannak olyanok (és remélem még többen), akik tényleg segíteni akarnak, s nem azért jönnek föl az oldalra, hogy egy jót röhögjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!