Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira sokan rosszindulatúak...

Annyira sokan rosszindulatúak itt. Szerintetek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Rengeteg kérdésnél látszik, hogy a válaszolók nem segíteni akarnak, hanem rosszindulatú megjegyzéseket tesznek mindenre. Néha már rossz olvasni. Sokan itt kompenzálják azt, ha rossz volt a napjuk, vagy valami felidegesíti őket. Olyan jó lenne, ha nem ez lenne jellemző ránk, hogy mindenben a hibát keressük. Nem próbálnánk meg másként? Ti mit gondoltok?
2010. ápr. 26. 12:41
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
én egy kicsit kiakadtam, mikor megkérdeztem egy ruháról, h szerintetek ebben a webáruházban reális e az ár és azt a választ kaptam h ocsmány....na de nem is ez volt a kérdés, ha nem tudja minek válaszol rá, meg h szerinted tetszene a férjemnek ez a cipő (divatos fajta) az jött, h nem tetszik, amúgy se szeretem a divatos dolgokat,....szóval ez a válaszoláskényszer még hangyán, de volt olyan kérdésem, aminél betámadtak, h miért nem dolgozom ilyenkor, v netalántán gépezek a munkahelyemen, biztos én vagyok az a hülye p@csa, aki múltkor nem foglalkozott vele a munkaközvetítőben, közben meg épp gyeden vagyok a kisfiammal....nem is értem az ilyeneket
2010. ápr. 26. 14:26
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
ezt csak azért csinálják,mert névtelen az oldal.
2010. ápr. 26. 15:07
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Hú, nem tudtam minden választ végigolvasni, de a gríztortás kérdés az tényleg durva volt.

Szerintem a fő ok, hogy az internet tele van nagyon hasznos dolgokkal is, de nagyon nagy butaságokkal is. Sok helyről bombázzák az embert, többnyire ellentétes információkkal, főleg a baba-mama témakörben szembesültem ezzel, de úgy általában is megfigyelhető ez. Ezzel egyidejűleg folyamatosan azt szajkózzák a médiumok, hogy legyen önbizalmad, hallgass a megérzéseidre, merd vállalni önmagad. Ebből a kettőből pedig összejön egy olyan ember, aki az adott kérdésben nem elég tájékozott vagy rossz forrásból tájékozódott, viszont annyi önbizalommal bír, hogy elhiszi: senki nem tudhatja jól a kérdésre a választ, csak ő. Ha ezt valaki nem fogadja el - mármint az ő válasza helyességét, akkor jön az anyázás mert észérvekkel nem tudja alátámasztani a mondandóját, így már csak ez marad. Ami vigaszt nyújthat az az, hogy valószínűleg ő sokkal idegesebb lesz ha nem fogadják el a válaszát mint amekkora lelki törést okoz nekünk, hogy egy vadidegen ember szidja a felmenőinket. :-)

2010. ápr. 26. 15:44
 34/36 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg elképesztő, ami ezen az oldalon folyik, főként itt a családi kapcsolatoknál... Én is tettem már fel több kérdést is, amire csak úgy záporoztak a rosszabbnál rosszabb indulatú kérdések, pedig egyik válaszoló sem ismert. Én biztosan hülye vagyok, a férjem biztosan hülye és az egész rokonságom biztosan hülye. Kb. ez volt a lényeg számomra teljesen ismeretlen emberektől.... Felháborító és visszataszító, hogy milyen emberek vannak. Én már volt, hogy kértem az üzemeltetőket, hogy töröljék a kérdést, nem akarok tovább olvasni ocsmányságokat.
2010. máj. 2. 13:24
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenek az emberek. Mások kárán örülnek, mások problémáival foglalkoznak, ahelyett, hogy saját magukat nézegetnék, mert egyértelmű, hogy valami gáz van ott, ahol a rosszindulat okozza az örömet. Nézd meg a házasságos szexes kérdést, tegnap tették fel, olvasd el mennyire hihetetlenül válaszoltak egyesek. Az én pofám égett miattuk.
2010. máj. 3. 21:02
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert sokan itt élik ki kiabálós, ordítozós, gúnyolódós, bunkócska hajlamait. Mert a minap is egy illető feltett egy teljesen normális kérdést(vallással kapcsolatban) és én válaszoltam rá, ami az én véleményem volt. Erre jön egy másik és azt mondja, hogy hülye vagyok és nem jártam töri órára. Úgy beolvasott, hogy csak na, s még csak nem is ismerjük egymást.

A bunkókkal nem kell foglalkozni. Biztos savanyú a szőlő és így jobban érzi magát.

Sajnos sok ilyen van, de nem ez a jellemző. Úgy tapasztalom, azért vannak olyanok (és remélem még többen), akik tényleg segíteni akarnak, s nem azért jönnek föl az oldalra, hogy egy jót röhögjenek.

2010. máj. 4. 05:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!