Annyira sokan rosszindulatúak itt. Szerintetek mi lehet az oka?
Ez egy anonim oldal,így nyugodtan lehet ócsárolni,szidni,bántania,anyázni a másikat,hiszen soha nem derül ki,hogy ki volt..Teljesen mindegy,hogy kinek milyen napja volt,vagy éppen hogy érzi magát..Ha olyan kedve van akkor akár az undorító káromkodásig elmennek..
Hogy miért?
- mert élvezik,hogy megtehetik következmény nélkül
- mert a valóságban ha szemtől szembe kéne mondan lapulnának sokan
- mert egy idióta kérdésnél már eleve a szőr feláll az ember hátán,és nem is tud másképp reagálni rá
- mert a kérdező "viselkedése" vagy éppen arrogáns hozzászólása ezt váltja ki
- mert a legtöbb kérdésnél rögtön tudni,hogy kamu,és ha már a kérdező hülyíti a népet akkor a hozzászóló is fikázhat jogosan.
- Mert az arrogáns "ki ha én nem" kérdésnél a bicska kinyílik a zsebedben,és csak úgy tudod levezetni a haragodat amit a kérdés váltott ki,hogy ki írod magadból..
Ezen kívül még sok oka lehet...
Én szeretem az oldalt! Gyakran adnak hasznos tanácsokat.
Itt jöttem rá, hogy mások is lehetnek hasonlóan rossz helyzetben mint én. Sok a lelki sérült, nem is sejtettem, hogy ennyien vannak.
A legtöbb ember annyira képmutató, hogy minden rosszat letagad, senkivel nem lehet lelki problémákról beszélni, főleg ingyen nem.
Én feltettem egy normális kérdést és a 12 hsznél már jött is az első.
Pedig tényleg csak kíváncsi lettem volna az érvekre, ellenérvekre és rögtön én lettem lehúzva, hogy nem értem meg másik felet.Pl ez kérdés.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!