Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira sokan rosszindulatúak...

Annyira sokan rosszindulatúak itt. Szerintetek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Rengeteg kérdésnél látszik, hogy a válaszolók nem segíteni akarnak, hanem rosszindulatú megjegyzéseket tesznek mindenre. Néha már rossz olvasni. Sokan itt kompenzálják azt, ha rossz volt a napjuk, vagy valami felidegesíti őket. Olyan jó lenne, ha nem ez lenne jellemző ránk, hogy mindenben a hibát keressük. Nem próbálnánk meg másként? Ti mit gondoltok?
2010. ápr. 26. 12:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos itt még a nők is teljesen ki vannak akadva közbe! És úgy van ahogy mindenki irta, h itt megteheti bárki, hogy úgy beszéljen, ahogy esetleg a mindennapi életében más nem nézné jó szemmel:))

Itt egy példa..ez is elég érdekesen kezdődik.És jól látható h a kérdést sem értik, egyszerűen nem tudnak feldolgozni egy új variánsot és inkább leócsárolnak a fekete földig, persze egyszer csak rájött h talán valami nem jó..és akkor zzzsupssz eltűnik..többet nem is ir:))

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__65..

2010. ápr. 26. 13:07
 12/36 anonim válasza:
100%

Az emberek kilátástalansága kudarca sikertelensége visszatükröződik a tekintetükben, és a viselkedésükben. Te maradj ilyen és tekints rájuk kívülállóként, mert nagyon nevetséges ahogy emberek reagálnak saját ember társaikra. Ha találkozol azonos felfogású emberrel akkor majd tudsz egy jót egy őszintét beszélgetni. Tényleg abnormális hogy manapság az emberek nem a megoldásra törekednek hanem arra ,hogy a gondból még nagyobb gondot csináljanak. Ne keseredj el te még nem vagy közéjük való, és ezt akár erényként is felfoghatod. Például én sokszor úgy érzem magam mint egy pszichológus ami elég humoros.Reméljük az életszínvonal növekedésével majd kinövik az emberek az e-fajta gondolkodást.

35f

2010. ápr. 26. 13:09
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Én kérdést még nem írtam ide,mert úgy érzem,hogy a problémáim nem másokra tartozik.Azért meg véletlenül sem írnék,hogy "jaj mit tegyek elhagyjam,elváljak vagy sem?" mert nem hiszem,hogy pár idegen ember válaszából kellene döntenem egy komoly kérdésben.Viszont olvasgatom a hozzászólásokat.Arra jöttem rá,hogy nem is vagyunk olyan hűűű de sokan itt..Nagyon sokszor észreveszem,hogy szinte ugyanazok írnak,a legtöbb kérdésre.. A szövegstílusból könnyen észre vehető..

Sokszor észreveszem,hogy amikor a kérdező feltesz egy kérdést a végére oda írja,hogy fiatalok ne írjanak,hiszen ők nem érintettek az ügyben.És mégis a 14-16 évesek adnak néha hihetetlen hülye tanácsokat...Hogy ilyenkor jön valaki,és lehülyézi a kérdezőt vagy az előző írót..nem csodálom..

Én ritkán írok( például most) inkább csak mosolyogni szoktam feljönni.(mert vannak olyanok akiknek tényleg jó humoruk van,és jókat nevetek az írásaikon)De mostanában egyre ritkábban járok ide,és valószínű,hogy gyarapítani fogom azok létszámát akik már végleg elmentek,mert már nem tartják komolynak ezt az oldalt..

2010. ápr. 26. 13:11
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van, engem is oltottak már le teljesen normális kérdésemben. Sok kis unatkozó csíra itt éli ki magát, hogy névtelenül - és minden következmény nélkül - kötözködhet itt.

Viszont a kérdésednek van egy másik oldala, amikor a kérdező nem választ vár a kérdésére, hanem megerősítést, hogy igenis neki van igaza és mindenki más a hülye.

2010. ápr. 26. 13:13
 15/36 anonim ***** válasza:
77%
Én is megkaptam ma h minek szültem gyereket meg ilyenek azért mert megkértem a páromat h segitsen visszarendezni az önbizalmamat a szülés után.Nem egészen értem h mért kell mindig bántani valakit.És bármelyik komolyabb kérdéshez belépek van valaki aki bántja a másikat.Söt ma ribanc is lettem mert nekem fontosabb a pénznél a szerelem.
2010. ápr. 26. 13:13
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
én egy lakásban élek egy olyan emberrel,aki a hátam mögött kibeszél,és csak "süt" belőle a gonoszság meg a rosszindulat...csak meglepődök ha valaki normális velem:)
2010. ápr. 26. 13:17
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
igen, kicsit elment ez az oldal abba az irányba, h ha valaki nem is tudja a választ, akkor is odaköp valamit és nem is tudja h ez milyen rosszul esik egy kétségbeesett embernek, de abban igazat kell adnom, h a világ ilyen.....sajnos......mindenki mindenkibe belerug és ezt sokan úgy kompenzálják,h egyszerűen továbbadják......a volt férjem is hülyének nézett, h miért nem vallom én is a mindenkin keresztül elvet, de szerintem ez semmire nem vezet, lehet h naiv vagyok
2010. ápr. 26. 13:18
 18/36 anonim ***** válasza:
82%
Ha a feltett kérdés ostobának tűnik, egyszerűen NE válaszolj rá. Nem kell mindig, minden témához hozzászólni csak akkor, ha tényleg van véleményed.
2010. ápr. 26. 13:18
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ide rengeteg tini jár.és ők attól,hogy bunkón viselkednek nagyon menőnek érzik magukat.Sajnos a mostani fiatalok elég nagy része ilyen színvonalon van...Tisztelet a kivételnek!!!!Mert azért van...Szerencsére.
2010. ápr. 26. 13:19
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Az utsónak tök igaza van.

Amúgy én alapból nem teszek fel magánéletbeli kérdéseket. Meg tudom magamnak oldani a problémáimat, nem kell, hogy a 13-15 éves tinik adjanak nekem tanácsot.

Amiket kérdezek, azokhoz meg nem értenek. Pl: pénzügy, tudomány, babatémák, otthon

2010. ápr. 26. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!