Egyszerűen nem tudom, hogyan segítsek, hogy mindenkinek jó legyen. Mit tennétek?
Bocsánat, hogy ide írtam, de semmi jobb kategóriát nem találtam.
A történet:
Az egyik nagyon jó barátom beleszeretett egy csajba, aki a szomszédom a kollégiumban. A csaj lekoppintotta, de bárki elhívja valahová, szó nélkül megy, csak vele nem.
A srác nem tudott másról beszélni, már én is untam kicsit, de nem akartam megbántani. Mindig reménykedett, pedig már én is mondtam neki, hogy a csaj azt mondta, nem kell neki.
Ma reggel az ajtómon találtam egy levelet, egy kulccsal. Azt mondta, itthagyja a fősulit, mert ezt nem bírja tovább. Tehát két évet fölöslegesen járt főiskolára. Még egyszer visszajön a kollégiumba a cuccaiért. A párommal és egy barátunkkal azon gondolkodunk, hogyan beszéljük rá, hogy itt maradjon. Mit csináljunk?
Én is ezt magyaráztam neki. Azt mondta, hogy úgysem sikerülne egy csomó tantárgy, meg semmi. De azt meg tudná csinálni a következő félévben, amit most elbukik. Nem lenne semmi gáz.
Nagyot csalódtam a csajban is, mert olyan kis csöndes volt, meg aranyos.
Nem árult el az életének ebből a részéből sokat a fiú, de én úgy látom, hogy nem valami tapasztalt. Tehát az első beszélgetésük alkalmával közölte a csajjal, hogy szereti. Azért ettől én is megijednék...
De én úgy gondolom, hogy ez az egész már csak azért van, mert a fiú túl sokat foglalkozik a lánnyal, meg mindig róla beszél. Szerintem ha nem beszélne róla folyamatosan, már rég elfelejtette volna.
Mert mondja, hogy nem jönne már vele össze semmi pénzért, mert tudja, hogy milyen, de attól függetlenül az érzéseinek nem tud parancsolni.
De ezért itt kell hagyni a főiskolát???
Így van.
Más lenne a helyzet természetesen, ha pl. 1-2 éves kapcsolatból lépne ki, és "minden rá emlékeztet", és sulit vált. De soha semmi nem volt köztük egy percig, tehát nem lehet olyan nagy a kötődés! Vagy csak én tudom rosszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!