A ferjem nem akar gyereket, mit tegyek?
Nem az a baj, hogy nem akar több gyereket, hanem hogy ezt nem a házasság előtt mondta meg neked tisztességesen.
Mert akkor dönthettél volna, hogy így is vele akarsz-e élni, vagy sem.
Én tovább állnék. El fogja vinni az idődet, márpedig új pasit találni, teherbeesésre várni rengeteg idő. Ha most még vacakol, megnézheted magad. Ritka gusztustalannak tartom, hogy azért mert neki van már, megfoszt a lehetőségtől, ráadásul úgy, hogy valószínűleg az utolsó lehetőségtől. Miért hitegetett akkor és vett feleségül?
Nem mondanék le a gyerekről soha. Pedig nem vagyok ősanya és az a gyereken görcsölős sem.
Ha ő nem szeretne,rendben van,Te elfogadod,de ő meg fogadja el azt, hogy szeretnél.
Megoldás a spermadonor.
Egyeltalan nem gorcsoltunk ra a temara, meg veletlen sem.
Minden nap elunk hazas eletet. Vagy igy vagy ugy. Peteereskor annyi volt a kulombseg, hogy akkor max ott maradtam meg fekve az agyban, kicsit tobb idot.
Az teny, hogy nem tul hosszu egyutt eles utan hazasodtunk ossze. Viszont ez nem valtozat azon a tenyen, hogy ugy erzi, egyedul donthet, nem kozosen. En sem dontenek arrol egyedul, hogy mar pedig igenis lesz... pedig megtehetnem, de megis mi ertelme lenne. Nem tennem ezt vele, ezert varok hasonlo hozzaallast. Termeszetesen rakerdeztem az okara is. A valasz az volt, hogy nem akar tobb felelosseget gyerek ugyben es nem akarja, hogy megvaltozzon a kapcsolatunk.
Valaki irta a kivizsgalasokat. Amit tudtunk megcsinaltattunk, nogyogyasznal. Gendiagnikai kozpontot is kerestunk mar, hogy amikor Magyaroszagra megyunk, kiviszgaltatjuk magunkat a biztonsag kedveert.
Ha már az átveréseknél tartunk, nem lehet, hogy ezért nem estél eddig teherbe?
Esetleg a "mézeshetek" alatt még nem akarta mondani, hogy nem akar gyereket, de most már érzi, hogy lépni kellene tovább gyerekügyben, ezért elmondta az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!