A ferjem nem akar gyereket, mit tegyek?
"Nem akarlak bántani, de 40 évesen már így is ki vagy csúszva. "
40 év felett sem késő gyereket vállalni. Több ilyen rokon, ismerős van. A gyerekek egészségesek. Persze a hozzáállás is fontos. A magyar nemcsak bunkó, hanem pesszimista nép is. Sok 40 évesen már temeti magát. Minek szüljön, minek tanuljon már, ez a kabát engem már kiszolgál, stb. Ilyen hozzáállással valóban kár lenne szülni, de ha nem ilyen vagy és jó az egészséged, akkor nem. Nem mindenki 60 évig él. Én nagymamám elmúlt ennyi és hegyet mászik. Sajnos a legtöbb magyar ennyi évesen patikába, orvoshoz jár és nyavajog.
"Azért ezt meg lehet érteni"
Ezt meg lehetett volna érteni, ha fél évvel ezelőtt áll elő vele. Teljesen érhető lett volna, ha az esküvő előtt adott volna választási lehetőséget a kérdezőnek. Így nekem tisztességtelen és önző.
"4 honapja probalkoztunk a babaval, sikertelenul", gondolom az ezzel járó cécóval lett tele a hócipője.
A görcsös akarás nem tesz jót sem a házasságnak, sem a fogantatásnak.
Es miota vagytok egyutt? Kicsit nekem ugy tunik mintha hirtelen beugrottal volna egy kapcsolatba, aztan kiderult hogy megsem olyan szep ez az egesz...
Normalis esetben kellene par ev egyutteles a gyerekvallalas elott, akkor talan ritkabbak az ilyen meglepetesek.
Gyereket vallalhatsz egyedul is. Megvan a modja.
Nem értem a férjedet. Akkor eddig miért próbálkoztatok?
Vagy arra számított, hogy ennyi idősen úgy sem jön már össze?
Hogy derült ki, hogy mégsem akar? Nem akar tovább próbálkozni sem? Vagy nem akar vizsgálatokra járni? Esetleg azzal van gondja, hogy ha természetesen nem sikerül, akkor ő nem akar semmi komoly orvosi procedúrába belefolyni.
Szerintem lehetne olyan kompromisszumos megoldás, hogy bízzátok a természetre. Ha összejön, akkor a sors akarta így. Ha nem, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!