Szülők! Ti milyen párt képzeltek el, lányotok/fiatok mellé?
A külső kevésbé érdekel, az viszont fontos, hogy értelmes legyen, jó értelemben ambiciózus, talpraesett, normális értékrenddel, és szeresse a gyereket (meg persze a gyerek is őt.) Ez az alap, de mivel mindegyik gyerekem más személyiség, más-más személyiségű pár illene melléjük.
Ez persze akadémikus dolog, mert a döntés nem az enyém, azt kell elfogadnom, akit ők választanak.:-)
Külsőre biztos, hogy egy törékeny, hosszú barna hajú lány lesz, és valószínűleg szemüveges. (Ovis kora óta ez a zsánere, szerintem ez nem fog változni.)
Belsőre tök mindegy, én biztosan nagyon fogom szeretni, ha ő képes elviselni ezt a bűn rossz kölyköt, mikor szívem szerint néha én is beadnám már a válást. :D
olyat akit szereti, és támogatják egymást.
A külső, belső, szakma, stb, az nem tartozik rám, nem nekem kell vele élni.
Ennyi a lényeg, erősítsék, és szeressék egymást. Akkor mindent meg tudnak együtt oldani, ha gondjuk lesz.
számomra három dolog a fontos:
1. szeressék egymást a fiammal
2. a fiam párjának közös értékrendje legyen a fiammal és a családjával: ha az alapvető dolgok nem egyeznek meg, akkor abból csak gond van a későbbiekben (ezt sajnos saját tapasztalatból mondom).
3. lássam, hogy a lány erőfeszítéseket tesz, hogy beilleszkedjen a családba, hogy jóba akar velünk lenni. Már csak azért is, mert én is erőfeszítéseket teszek, hogy jóba legyek vele.
Külsőleg? Nem nekem kell tetsszen.
Belsőleg? Tisztelje, szeresse és támogassa a gyermekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!