34 évesen miért érzem üresnek az életem? úgy érzem, hogy elértem minden célom ennyi idősen, mit tehetek az üresség ellen?
Érdekes egy kérdés.
Élvezni nem tudod, amit elértél? Azt, hogy anyagi biztonságban élsz (nem a jólétre gondolok, hanem a stabilitásra), nem kell stresszelned azon, hogy holnap mi lesz.
Pályázz meg egy külföldi pozíciót. A kihívás kedvéért, esetleg el is fogadhatod.
Kezdj el küzdeni valami jó ügyért. Mentsél kutyákat, macskákat. Döntsd el, hogy mindet megmented, és jobbá teszed az életüket. Ez elég nagy kihívás. (Sajnos).
Ha a kihívás kell, akkor keress újabbat, ahogy írták, ami feltüzel. Ott előttem vki nagyon jól megfogalmazta szerintem, aki könyveket is ajánlott.
Erre mondják, hogy isten nem ver bottal.
A barátaid miért koptak el? Erre gondoltál már? Nem lehet, hogy a stílusod miatt?
Próbálj egy kis önismeretet tartani.
"családom sajnos nincs, mindenki meghalt az én részemről"
Annál inkább mondom: vállalj gyerekeket!
A feleséged csak "van" (egy a sok kipipált cél közül) és gyönyörű, vagy igazi társ is? Még mindig úgy gondolod, hogy jól döntöttél, amikor őt választottad? Ha igen, akkor miért nem vállaltok gyerekeket? Örökbe fogadni is lehet, ha spontán nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!