Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 34 évesen miért érzem üresnek...

34 évesen miért érzem üresnek az életem? úgy érzem, hogy elértem minden célom ennyi idősen, mit tehetek az üresség ellen?

Figyelt kérdés
meg van mindenem, nagy családi ház, gyönyörű feleség, szép autók. jó munkahely, nyugat európai bér. minden célom elértem, és egyszerűen nem tudom hogyan lehet céltalanul élni? a munkám is hidegen hagy, pedig felsővezető vagyok egy elég nagy cégnél. mit tehetnék még az életben? depressziós lehetek? mit tegyek?
2016. okt. 2. 14:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Új emberekkel szoktál ismerkedni, barátkozni?
2016. okt. 2. 15:01
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel és keress másik munkát.
2016. okt. 2. 15:05
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes egy kérdés.

Élvezni nem tudod, amit elértél? Azt, hogy anyagi biztonságban élsz (nem a jólétre gondolok, hanem a stabilitásra), nem kell stresszelned azon, hogy holnap mi lesz.

Pályázz meg egy külföldi pozíciót. A kihívás kedvéért, esetleg el is fogadhatod.

Kezdj el küzdeni valami jó ügyért. Mentsél kutyákat, macskákat. Döntsd el, hogy mindet megmented, és jobbá teszed az életüket. Ez elég nagy kihívás. (Sajnos).

Ha a kihívás kell, akkor keress újabbat, ahogy írták, ami feltüzel. Ott előttem vki nagyon jól megfogalmazta szerintem, aki könyveket is ajánlott.

2016. okt. 2. 15:17
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Erre mondják, hogy isten nem ver bottal.

A barátaid miért koptak el? Erre gondoltál már? Nem lehet, hogy a stílusod miatt?

Próbálj egy kis önismeretet tartani.

2016. okt. 2. 15:44
 15/25 anonim ***** válasza:
65%
Költözz Magyarországra magyar bérért. Mindjárt lesz izgalom az életedben : hogy élj meg.
2016. okt. 2. 16:07
 16/25 Snorri ***** válasza:
96%
Lehet, hogy most nagyon le leszek hurrogva...ezért nem is megyek mélyen bele a témába....Amíg a boldogságot anyagi dolgokban méred, a birtoklásban, pénzben keresed a célt, az örömöt, addig mindig ilyen boldogtalan leszel. Ezek a dolgok nem lényegesek. Persze jó, ha van, klassz halmozni az élvezeteket, de látod mégsem vagy boldog! Hiába keresel új célt, ha azok is ilyenek, akkor nem leszel előrébb. Vegyél drágább autót, nagyobb házat....rövid ideig meg lesz a boldogság illúziója, de aztán rád tör az üresség megint....
2016. okt. 2. 16:28
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem árt a pszichológus, egy barátom is ilyesmi miatt jár most (ő most ott tart, hogy alighanem ott fogja hagyni a munkáját, mert egy vállalkozásban több kihívást látna). Magamtól nem mertem volna javasolni, mert ebben az országban kb. úgy vélik, hogy csak az elmebeteg megy pszichológushoz, de ha már benned is felmerült, abban csak bátorítani tudlak.
2016. okt. 2. 17:23
 18/25 anonim ***** válasza:
31%

"családom sajnos nincs, mindenki meghalt az én részemről"

Annál inkább mondom: vállalj gyerekeket!

A feleséged csak "van" (egy a sok kipipált cél közül) és gyönyörű, vagy igazi társ is? Még mindig úgy gondolod, hogy jól döntöttél, amikor őt választottad? Ha igen, akkor miért nem vállaltok gyerekeket? Örökbe fogadni is lehet, ha spontán nem jön össze.

2016. okt. 2. 18:20
 19/25 anonim ***** válasza:
54%
Gyerekvállaláson nem gondolkodtatok? Szerintem 34 évesen ideje lenne, ha szeretnétek egyáltalán.
2016. okt. 2. 18:21
 20/25 anonim ***** válasza:
86%
Emberek, a gyerekvállalás nem unaloműzésre, meg hiánypótlásra való... nagyon nem. Ha nem lesz boldog tőke, mit csinál, visszatuszkolja?!
2016. okt. 2. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!